ایلام بیدار13:44 - 1404/04/16
فرمانده انتظامی ایلام:

پلیس ایلام ۲۴ ساعته در مسیر زائران حضور دارد

فرمانده انتظامی ایلام گفت: با افزایش چشمگیر تردد زائران در محورهای مواصلاتی استان ایلام، نیروهای پلیس راه، راهور و تیم‌های انتظامی با آماده‌باش کامل و استقرار شبانه‌روزی در مسیرها، در تلاش‌اند تا بازگشت زائران به‌صورت ایمن و روان انجام شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار جمال سلمانی امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام بیان کرد: با افزایش چشمگیر حجم تردد زائران در مسیرهای استان، نیروهای پلیس راه و راهور با همکاری تیم‌های انتظامی، به‌صورت ۲۴ ساعته در جاده‌ها حضور دارند تا سفر بازگشت زائران با امنیت کامل و کمترین مشکل ترافیکی انجام شود.
 

 وی افزود: تمرکز اصلی این عملیات پیشگیرانه، جلوگیری از تصادفات و حفظ سلامت زائران است؛ جاده‌هایی که بیشترین حجم بازگشت زائران را دارند، به ویژه ورودی‌های مرز مهران، تحت پوشش ویژه پلیس قرار گرفته‌اند.
 

 فرمانده انتظامی ایلام با بیان اینکه در موج رفت زائران هیچ حادثه قابل توجهی ثبت نشده، از مردم خواست با رعایت قوانین رانندگی، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و استراحت کافی، در تامین امنیت راه‌ها مشارکت کنند.
 

سلمانی همچنین به رانندگان توصیه کرد: در صورت مواجهه با هرگونه مشکل یا خطر احتمالی، سریعاً با سامانه ۱۱۰ پلیس یا شماره ۱۴۱ مدیریت راه‌ها تماس بگیرند تا اقدامات لازم صورت پذیرد.
 

 وی تأکید کرد : نیروی انتظامی استان با بسیج تمام امکانات انسانی و تجهیزاتی، در تلاش است تا بازگشت زائران به شهرهای خود به بهترین نحو ممکن، آرام و بی‌حادثه رقم بخورد.

 

انتهای خبر/م