یونس احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»اظهار کرد: همانند سالهای گذشته، به مناسبت عید سعید قربان، در ستاد اداره کل و شهرستانهای دوازدهگانه استان، ۳۶ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی فعال شدهاند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام افزود: در هر اکیپ یک دکتر دامپزشک، یک کاردان بازرسی گوشت و یک روحانی برای نظارت شرعی حضور دارند. این اکیپها در مکانهایی که توسط شهرداریهای استان تعیین شده، حضور پیدا کرده و کار ذبح دام قربانی و نظارت بهداشتی و شرعی را انجام میدهند.
احمدی با بیان اینکه در صورت درخواست شهروندان، اکیپهای سیار در محل مورد نظر حاضر میشوند، خاطرنشان کرد: مسئله بهداشت در قربانیکردن دام بسیار مهم است؛ چرا که گوشتی که بهعنوان نذری بین مردم توزیع میشود، نباید هیچگونه خطر بهداشتی برای مصرفکنندگان داشته باشد.
وی توصیه کرد: شهروندان هنگام ذبح دام از تماس مستقیم با گوشت پرهیز کنند، در صورت امکان از دستکش و عینک استفاده کرده و محل ذبح را پس از پایان کار ضدعفونی کنند. همچنین گوشت استحصالی باید حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا فرایند جمود نعشی طی شود و گوشت هم از لحاظ طعم بهتر و هم از نظر بهداشتی سالمتر شود.
مدیرکل دامپزشکی استان در پایان تأکید کرد: از مردم عزیز تقاضا داریم در صورت نیاز به نظارت بهداشتی یا شرعی، با همکاران ما تماس بگیرند تا خداینکرده قربانیها باعث بروز بیماری برای خود یا دیگران نشود.
انتهای خبر/م