به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، ولیالله ناصری صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، گفت: نصب 6 هزار دستگاه هوشمند در بخش خانگی و تجاری استان در دست اجرا است که تا ابتدای پیک مصرف (پایان خرداد جاری) نصب خواهند شد.
وی یادآور شد: شمارندههای هوشمند قابلیت ثبت و ارسال لحظهای اطلاعات مصرف برق را دارند و این امکان را برای مشترک فراهم میکنند با آگاهی دقیق از میزان مصرف، رفتار مصرفی خود را مدیریت کند، همچنین این دستگاهها نقش مهمی در کاهش تلفات انرژی، حذف خطای خواندن دستی، تشخیص تخلف و اصلاح زمان اوج بار دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با بیان اینکه هوشمندسازی شمارندههای مشترکان اداری بهصورت ۱۰۰ درصدی انجام شده است، یادآور شد: امکان کنترل از راه دور میزان مصرف برق و بررسی جریان، ولتاژ مصرفی برق مشترکان بهویژه چاههای کشاورزی، کنترل مصرف در ساعات پیکبار از جمله عمدهترین مزایای این دستگاهها است.
وی بیان کرد: بخشنامههای زیادی برای ادارات ارسال شد که تکالیفی را در حوزه برق به اجرا درآورند تا در حوزه هوشمندسازی شمارندهها اقدام کنند که همه ادارات رعایت کردند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام بیان کرد: سال گذشته میزان بار مصرف استان ۴۹۰ مگاوات بود که در سال جاری به ۵۲۰ مگاوات خواهد رسید، بنابراین باید تلاش کنیم تا حدود ۵۰ مگاوات از این میزان را با برنامهریزی و صرفهجویی کاهش دهیم.
ناصری توضیح داد: اگر در هر خانه و خانوار ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش مصرف برق داشته باشیم، با این اقدام میزان مصرف به طور قابلملاحظهای کاهش خواهد یافت و محدودیتها نیز برداشته خواهد شد.
وی اضافه کرد: در بخش روشنایی معابر نیز کوششهای بسیاری انجامگرفته و تاکنون ۱۵ هزار چراغ روشنایی به «الایدی» تغییر داده شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام ادامه داد: در این بخش (روشنایی معابر) قراردادی بااعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان توسط پیمانکار مربوطه منعقد شده که در این راستا مقرر است تا ۴۴ هزار چراغ معابر به لامپهای روشنایی کممصرف الایدی تغییر داده شود که این میزان ۶۰ درصد معابر استان را شامل میشود.
وی به چالشهای سرمایهگذاری صنعت برق در ۲۰ سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: ناترازی میان تولید و مصرف برق که از سال ۹۷ تشدید شده، ناشی از کمبود سرمایهگذاری در این بخش است.
انتهای خبر/م