ایلام بیدار19:26 - 1403/09/22
مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام:

جوانان سرمایه‌های استان ایلام هستند

مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام گفت: جوانان سرمایه‌های استان هستند و اگر از آن‌ها غافل شویم، ممکن است ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایشان به فراموشی سپرده شود یا در عرصه‌هایی که قابلیت و توانمندی ندارند، مورد استفاده قرار گیرد.

ابوالحسن مهدوی در حاشیه بازدید از رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: در بازدید امروز، با نوجوانان و جوانان فعال در این عرصه صحبت کردیم و شاهد گروه‌های بسیار خوبی بودیم که در این حوزه فعالیت می‌کنند. آن‌ها از افکار، ایده‌ها و نظریات بسیار کاربردی و جدیدی بهره می‌برند که می‌تواند به رشد و توسعه استان و کشور کمک کند.

وی افزود: به همین خاطر، نیاز است که از این جوانان و نوجوانان حمایت کنیم، زیرا آن‌ها ایده‌پردازانی قوی هستند. ضرورت دارد دستگاه‌های مجری استان که متولی عرصه‌های مختلف هستند، از این عزیزان حمایت کنند. این جوانان سرمایه‌های استان هستند و اگر از آن‌ها غافل شویم، ممکن است ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایشان به فراموشی سپرده شود یا در عرصه‌هایی که قابلیت و توانمندی ندارند، مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام بیان داشت: بنابراین، امیدواریم مدیران از این جوانان حمایت‌های لازم را داشته باشند و از ایده‌های بسیار کاربردی آن‌ها در حوزه توسعه استان، به ویژه در مباحث اقتصادی و فرهنگی بهره‌برداری کنند.