ایلام بیدار10:44 - 1403/03/26
استاندار ایلام:

دانشگاه فرهنگیان نقشی کلیدی در سند تحول بنیادین ایفا می‌کنند

استاندار ایلام با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش به‌عنوان پایه تحصیل علم و دانشگاه‌ها هم عصاره تحول بنیادین هستند گفت: دانشگاه فرهنگیان و تربیت‌معلم نقشی کلیدی در سند تحول بنیادین ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حسن بهرام‌نیا صبح امروز در نشست با هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان، اظهار داشت: توجه به آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها از موضوعات مهم در ایلام است.

 نماینده عالی دولت در ایلام با بیان اینکه آموزش‌وپرورش به‌عنوان پایه تحصیل علم و دانشگاه‌ها هم عصاره تحول بنیادین هستند، افزود: دانشگاه فرهنگیان و تربیت‌معلم نقشی کلیدی در سند تحول بنیادین ایفا می‌کنند.

 استاندار ایلام با بیان اینکه بر اساس سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش، معلم رکن اصلی نظام تعلیم‌وتربیت است، یادآور شد: دانشگاه فرهنگیان باید مسیر تکمیلی مقاطع تحصیلی را برای دانشجویان شاغل به تحصیل فراهم کند تا آنان به رتبه استادی دانشگاه هم دست پیدا کنند.

 بهرام‌نیا بیان داشت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون تعداد دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی رشد چشمگیری داشته است که این گویای فعالیت رئیس و مجموعه دانشگاه فرهنگیان است.

 وی با بیان اینکه جایگاه دانشگاه‌های ایلام در مقیاس ملی قابل‌قبول است، عنوان کرد: برای توسعه تجهیزات و تأمین اعتبار برای برخی پروژه‌های دانشگاه فرهنگیان در حد توان ایلام کمک خواهیم کرد.

 استاندار ایلام هنر مدیران را در جذب اعتبارات از مرکز ذکر کرد و گفت: ۸۵ درصد اعتبارات، متمرکز در وزارتخانه است؛ بنابراین باید مدیران از مرکز پیگیر جذب اعتبارات باشند.

انتهای خبر/م