ایلام بیدار00:46 - 1403/01/17
جانشین حوزه نمایندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام:

روز قدس چهره واقعی رژیم صهیونیستی را نمایان می‌کند

جانشین حوزه نمایندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: امروز برای دنیا ثابت شده این رژیم به هیچ قانون بین‌المللی پایبند نیست و هیچ قاعده و قانون جنگی را رعایت نمی‌کند و چهره واقعی و پلید آن برای جهانیان آشکار شده است.

ولی احدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: قدس و فلسطین یکی از موضوعات مشترک کشورهای اسلامی است، قدس به‌عنوان قبله اول مسلمانان جهان بوده که به ساحت آن توهین شده و مورد تخریب قرار گرفته است.

 جانشین حوزه نمایندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: مردم مظلوم فلسطین قریب به ۶۰ سال است که مورد ظلم و ستم قرار گرفته و کشتارهای بی‌سابقه‌ای توسط رژیم جعلی صهیونیستی انجام‌گرفته است که دل هر مسلمان و آزاده‌ای را به درد می‌آورد .

وی گفت: رژیم صهیونیستی و کودک‌کش صهیونیستی برای جامعه بشری خصوصاً کشورهای منطقه خطرناک بوده و نقش پایگاه نظامی و امنیتی و سیاسی را برای دولت‌های استکباری بازی می‌کند.

احدی بیان داشت: دشمن و استکبار جهانی همواره به دنبال ایجاد تفرقه میان امت اسلامی خصوصاً کشورهای منطقه غرب آسیا بوده است و با جنگ رسانه‌ای سعی در ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی دارد.

وی خاطرنشان کرد: فاجعه فلسطین از روز اول تا کنون موجی از کشتار و ترور و ویرانگری و غضب و تعرض به مقدسات اسلامی بوده که رنج میلیون‌ها آوارهٔ فلسطینی که بسیاری از آنها پس از گذشت ۶۰ سال هنوز در اردوگاه‌ها زندگی می‌کنند به همراه داشته است.

احدی یادآور شد: یکی از موضوعات مشترک که همه مذاهب اسلامی و جریانات ملی بر آن اتفاق‌نظر دارند، ایستادگی مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی در خصوص مسئله قدس و فلسطین است.

جانشین حوزه نمایندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: با بیداری اسلامی که در منطقه شکل‌گرفته همگان می‌دانند آزادی قدس شریف نیاز به اقدام مشترک جهان اسلام و همه دولت‌های اسلامی دارد که ضمن حفظ اتحاد در جهت وحدت جهان اسلام همگی به مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی اقدام نمایند.

وی گفت: حضرت امام خمینی (ره) در اولین سال پیروزی انقلاب اسلامی روز جمعهٔ آخر ماه مبارک رمضان را برای به نمایش گذاشتن حمایت جهانی نسبت به سرنوشت قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین به‌عنوان (روز قدس) نام‌گذاری کردند که معادلات قدرت‌های استکباری و رژیم جعلی صهیونیستی را به هم زده است و زمینه زوال و نابودی این غده سرطانی فراهم شده است.

احدی عنوان کرد: امروز افسانه شکست‌ناپذیری صهیونیستی شکسته شده، مهاجرت‌های صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی، متحمل شدن هزینه‌های زیاد، دادن تلفات انسانی زیاد اعم از نیرو و ادوات، همگی نشانه ضعف و زوال این رژیم کودک کش است، و در سطح بین‌المللی نیز منفور افکار عمومی دنیا شده است.

وی بیان داشت: امروز برای دنیا ثابت شده این رژیم به هیچ قانون بین‌المللی پایبند نیست و هیچ قاعده و قانون جنگی را رعایت نمی‌کند و چهره واقعی و پلید آن برای جهانیان آشکار شده است.

جانشین حوزه نمایندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام تصریح کرد: با شکل‌گرفتن محور مقاومت و بیداری جوانان فلسطین و دفاع مبارزان فلسطینی و حمایت گروه‌های مقاومت که یک نمونه آن طوفان الاقصی است ان‌شاءالله در آینده‌ای نزدیک شاهد آزادی قدس شریف و پیروزی فلسطین خواهیم بود.

 

انتهای خبر/ر