ایلام بیدار15:43 - 1402/12/21
استاندار ایلام:

دستگاه‌های دولتی اموال خود را بیمه کنند

استاندار ایلام گفت: دستگاه‌های دولتی و اجرایی بایستی برای جبران هر گونه خسارت ناشی از حوادث غیرمترقبه، اموال منقول و غیرمنقول خود را بیمه کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حسن بهرام‌نیا عصر امروز در دیدار با مدیرکل بیمه ایران استان ایلام، اظهار کرد: امروز صنعت بیمه در دنیا یکی از ضرورت‌های هر جامعه است.

 وی تأکید کرد: حدود ۳۲ مورد از بلایای طبیعی و غیرطبیعی نظیر سیل، زلزله، طوفان و آتش‌سوزی در کشور به وقوع می‌پیوندد که همین امر ضرورت توجه به بیمه را از سوی اقشار مختلف مردم نشان می‌دهد.

 استاندار ایلام با تأکید بر اینکه دستگاه‌های دولتی، اموال منقول و غیرمنقول خود را بیمه کنند، تا در مواقع هر بحران احتمالی بتوانند خسارت خود را دریافت کنند، گفت: برای فرهنگ‌سازی پوشش بیمه‌ای باید از ظرفیت صداوسیما و اصحاب رسانه استفاده کرد.

 بهرام‌نیا یادآور شد: در بحث پوشش بیمه‌ای، نرخ بیمه‌نامه‌ها باید متعادل باشد که اقشار کم‌برخوردار و متوسط جامعه هم توان بیمه‌کردن اموال شخصی خود را داشته باشند.

 وی تصریح کرد: در واقع لازمه پوشش بیمه‌ای گسترده، تعیین تعرفه متعادل و متناسب با درآمد مردم و تسریع در پاسخ‌گویی هر شرکت بیمه‌ای به بیمه‌گران است.

 استاندار ایلام گفت: نوع خدمات بیمه‌ای در هر زمینه باید شفاف و مشخص باشد؛ بنابراین فرهنگ‌سازی و پرداخت هزینه متناسب با نوع هر غرامت برای هر بیمه‌گر با توجه تورم سالانه، می‌تواند رضایت‌مندی آنان را در پی داشته باشد.

 

انتهای خبر/ر