ایلام بیدار15:51 - 1402/12/19
فرمانده کل انتظامی کشور:

پلیس برای تأمین امنیت نوروز در آماده باش کامل است

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز برای تأمین امنیت و آسایش مردم در کنار و همراه هموطنان خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،سردار احمدرضا رادان روز شنبه در حاشیه بازدید از یادمان شهید حسن باقری در منطقه فکه شمالی در دهلران، در خصوص تمهیدات پلیس برای تسهیل سفر کاروان‌های راهیان نور و مهمانان نوروزی، اظهار کرد: مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس سرزمین نور هستند که این سرزمین‌ها برای بازدیدکنندگان و مراجعه‌کنندگان در قالب کاروان‌های راهیان نور رهآورد دارد.

 وی با بیان اینکه نور این سرزمین‌ها که مزین به خون پاک شهدای دوران دفاع مقدس است در جانِ دل هر کسی که در این مناطق حضور پیدا می‌کند، می‌نشیند، افزود: رهآورد حضور در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس، بهره‌مندی از حضور و برکت شهدا در راستای تداوم راه آنان است.

  فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز، گفت: در ایام نوروز به طور قطع شاهد سفر و رفت و آمد مردم در نقاط مختلف کشور خواهیم بود و بخشی از مردم ما به سفر خواهند رفت که هم برای شادآمدی آن‌ها و هم در راستای داشتن سفری ایمن برای مردم عزیز در طول مسیر‌ها و جاده‌های کشور برنامه‌ریزی شده است.

 وی با تأکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی مترددین در سطح جاده‌های کشور در ایام نوروز، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر تلاش پلیس بر این است که در کنار روزه‌داران باشیم و امنیت و آسایش مردم در این ایام فراهم شود.

رادان خاطرنشان کرد: کارکنان پلیس در سراسر کشور در جاده‌ها، شهر‌ها و مناطق مرزی برای تأمین امنیت مردم در آماده باش کامل هستند.

 فرمانده انتظامی کشور امروز در رأس هیئتی با حضور سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور و فرماندهان انتظامی و مرزبانی استان ایلام از یادمان عملیاتی سردار شهید حسن باقری بازدید کرد.

 

انتهای خبر/ر