ایلام بیدار08:58 - 1402/12/13
سرپرست گمرک ایلام مطرح کرد:

صادرات ۲ میلیون و ۹۴۳ هزار تن انواع کالا از مرز مهران

سرپرست گمرک ایلام گفت:  از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه ۲ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۴۸۷ تن انواع کالا از مرز بین‌المللی مهران به عراق و سایر کشورها صادر شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  میر آقا عبدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام اظهار کرد: ۱۶۲ میلیون دلار محصولات کشاورزی شامل ۳۱۷ هزار تن انواع صیفی‌جات است از طریق مرز بین‌المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

سرپرست گمرک ایلام گفت: میزان صادرات محصولات کشاورزی از لحاظ ارزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵۹ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به مجموع صادرات کالا از مرز مهران در سال جاری یادآور شد: ۲ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۴۸۷ تن انواع کالا در از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه از مرز بین‌المللی مهران به عراق و سایر کشورها صادر شده است.

 عبدی بیان کرد: ارزش دلاری این مقدار صادرات از مرز بین‌المللی مهران یک میلیارد و ۷۲۷ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۳۴۳ دلار است.

 وی اضافه کرد: این میزان صادرات کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزشی ۱۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 سرپرست گمرک ایلام یادآور شد: عمده کالاهای صادراتی از مرز مهران شامل انواع محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی، سیمان، آجر، کاشی و مصنوعات فلزی و پلاستیکی است.

 عبدی بیان کرد: گمرک بین‌المللی مهران از نظر صادرات برای سومین سال متوالی در رتبه نخست بین ۱۲ گمرک مرزی با کشور عراق قرار دارد.

 وی خاطرنشان کرد: سال گذشته مجموع صادرات از گمرک ایلام بیش از سه میلیون و ۲۵۹ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۶۰۹ میلیون دلار بوده که از لحاظ وزنی ۴۴ درصد و از لحاظ ارزش ۳۹ درصد رشد نشان می‌دهد که این مقدار صادرات یک رکورد جدید در تمامی سالیان فعالیت گمرک است.

انتهای خبر/م