ایلام بیدار15:55 - 1402/12/09
رئیس‌دفتر نظارت و بازرسی انتخابات ایلام:

۷۵ درصد کاندیداهای انتخابات مجلس تأیید صلاحیت شده‌اند

رئیس‌دفتر نظارت و بازرسی انتخابات ایلام گفت: ۵۴ داوطلب مجلس شورای اسلامی در ایلام داریم که ۱۴ نفر در حوزه انتخابیه دهلران و ۴۰ نفر در حوزه انتخابیه ایلام است، همچنین در این دوره بیش از ۷۵ درصد کاندیدهای انتخابات مجلس تأیید صلاحیت شدند.

مسعود صیدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: ۳ هزار نفر کار هیئت نظارت و ناظرین بر شعب انتخابات استان ایلام را بر عهده دارند تا سلامت انتخابات را تضمین کنند.

وی افزود: از ابتدای ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۲۹ داوطلب داشتیم که تعدادی انصراف و تعدادی عدم احراز صلاحیت شده که الان ۵۴ داوطلب مجلس شورای اسلامی در ایلام داریم که ۱۴ نفر در حوزه انتخابیه دهلران و ۴۰ نفر در حوزه انتخابیه ایلام است، همچنین در این دوره بیش از ۷۵ درصد کاندیدهای انتخابات مجلس تأیید صلاحیت شدند.

 رئیس‌دفتر نظارت و بازرسی انتخابات ایلام خاطرنشان کرد: تعداد ۵۴ نفری که تأیید شده‌اند کسانی هستند که صلاحیت آن‌ها احراز شده و مردم باید دقت داشته باشند که چه کسی اصلح هست و سعی کنند انتخابی اصلح داشته باشند.

وی بیان داشت: داوطلبان انتخابات مجلس باید دقت داشته باشند که از بداخلاقی، بددهنی، تهمت و... پرهیز کرده و همچنین موج ناامیدی را میان مردم منتشر نکنند.

صیدی خاطرنشان کرد: داوطلب دقت داشته باشند که امشب آخرین فرصت تبلیغات هست و فردا ساعت ۸ صبح‌کار تبلیغات تمام شده و باید منتظر باشند که مردم چه کسی را انتخاب خواهند کرد.

وی تصریح کرد: انتخابات یک تکلیف سیاسی برای پیشرفت نظام و برای بزرگی ملت است و باید در صحنه باشیم و انتخابی اصلح داشته باشیم.

 

انتهای خبر/ر