ایلام بیدار09:27 - 1392/12/26

130 نفر از خواهران حوزه های علمیه استان ایلام از مناطق عملیاتی مهران شرکت کردند

130 نفر از خواهران طلبه نخبه و ممتاز حوزه های علمیه مناطق مختلف استان ایلام از مناطق عملیاتی شهرستان مهران بازدید کردند.

به گزارش ایلام فردا،خواهران شرکت کننده در اردوی یک روزه راهیان نور در بازدید از ارتفاعات استراتژیک کله قندی ، زیارتگاه ایثار قلاویزان ، دیدگاه گرمیشه و مناطق عملیاتی والفجر 3 و کربلای یک در شهرستان مهران و حضور بر مزار شهید گمنام در قلاویزان با آرمانهای گرانقدر شهیدان والا مقام تجدید میثاق کردند.
حجت الاسلام والمسلمین ولدبیگی امام جمعه مهران، بازدید خواهران حوزه های علمیه استان از مناطق عملیاتی مهران را در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) تجدید بیعتی با شهیدان هشت سال دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: دیدن مناطق عملیاتی آثار و برکات خوبی برای قشر جوان و طلبه دارد و آنها را با آثار شهدا و مناطق جنگی آشنا می کند.
همچنین در سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) همایش زینبیون در زیارتگاه ایثار با حضور خواهران طلبه استان ایلام برگزار شد.
در این همایش سرهنگ اکبر ملکی فرمانده سپاه ناحیه مهران به تشریح وضعیت عملیاتهای مختلف بویژه عملیات کربلای یک که منجر به آزادسازی شهر مهران شد پرداخت.

 

 

 

آوای مهران