ایلام بیدار11:34 - 1402/11/21
مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام:

دانش‌آموزان در زنگ انشا به بیان دستاوردهای نظام می‌پردازند

مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام گفت: در راستای اجرای جشنواره راویان پیشرفت هر دانش‌آموز در قالب زنگ انشا به بیان دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در شهرستان‌ها و منطقه محل زندگی خودشان خواهند پرداخت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، علی درویشی صبح امروز در آیین جشن انقلاب دبیرستان شهدای روستای کلم بدره، اظهار کرد: در راستای اجرای جشنواره راویان پیشرفت هر دانش‌آموز در قالب زنگ انشا به بیان دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در شهرستان و منطقه محل زندگی خود خواهد پرداخت.

مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام بیان کرد: برگزیدگان این جشنواره در سطح شهرستان‌ها و مناطق در آیین اختتامیه استانی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

 به گفته وی، این جشنواره در تمامی ۱۴ منطقه آموزشی در سه سطح ابتدایی، متوسطه اول و دوم اجرا خواهد شد و در هر شهرستان و منطقه و از هر مقطع تحصیلی سه اثر برگزیده به مرحله استانی را می‌یابند و به میمنت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۴۵ نفر در سه مقطع تحصیلی تقدیر می‌شوند.

گفتنی است در این برنامه اولین انشای دانش‌آموزی با موضوع روایت پیشرفت روستای هدف گردشگری کلم در جشن انقلاب این روستا توسط دانش‌آموز یسنا ملکی قرائت و مورد تقدیر استاندار قرار گرفت.

انتهای خبر/م