ایلام بیدار00:11 - 1402/11/08
فرماندار هلیلان:

کشاورزی مهم‌ترین عامل توسعه اقتصادی هلیلان است

فرماندار هلیلان گفت: بیشترین سهم توسعه اقتصادی در شهرستان هلیلان به بخش کشاورزی تعلق دارد و باید به بخش‌ کشاورزی به‌عنوان عامل توسعه اقتصادی در شهرستان نام برد.

کورش عیوضی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم  موضوع تأمین آب کافی  برای کشاورزی است که نیاز به برنامه‌ریزی منظمی دارد تا بتوانیم با استفاده بهینه از آب، آن را به‌تمامی  مناطق شهرستان برسانیم. وی از مدیران و متولیان امر آب خواست تا با هم‌فکری گام‌های جدی به سمت تغییر الگوی مصرف و تغییر الگوی کشت و رفتن به سمت بهره‌برداری بیشتر بردارند تا در نهایت منجر به استفاده بهتر از منابع آب و بهره‌برداری بیشتر در تولید شود.

فرماندار هلیلان در ادامه سخنان خود افزود: از مهم‌ترین راه‌های  ارتزاق و فعالیت اهالی  این منطقه کشاورزی است به همین جهت  حل  مشکل  کشاورزی  یعنی اشتغال  و تأمین معیشت اهالی  منطقه و این امر مستلزم برنامه‌ریزی  مشارکت تمامی  نهادهای  دولتی  و خصوص   در  این خصوص است.

عیوضی در ادامه بیان داشت: بیشترین سهم توسعه اقتصادی در شهرستان هلیلان به بخش کشاورزی تعلق دارد و باید به بخش‌ کشاورزی به‌عنوان عامل توسعه اقتصادی در شهرستان نام برد.

وی افزود: سه مؤلفه شناخت، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری سه عامل مهم رسیدن به توسعه اقتصادی در شهرستان خواهند بود.

فرماندار هلیلان فرهنگ‌سازی در زمینه کشاورزی را عامل مهم در توسعه آن عنوان کرد و گفت: شهرستان هلیلان باتوجه‌به شرایط اقلیمی خاص خود، می‌تواند پیشرفت چشمگیری در بحث تبدیل شیوه‌های سنتی تولید در بخش کشاورزی به شیوه‌های نوین داشته باشد.

 نماینده عالی دولت در شهرستان هلیلان در ادامه به بحث افت سفره‌های آب زیرزمینی و مدیریت منابع آبی، کمبود صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی اشاره نمود و گفت: توجه به تولیدات متنوع بخش کشاورزی متناسب بوم ذخایر آبی این شهرستان باید رعایت شود.

 

انتهای خبر/ر