ایلام بیدار14:53 - 1392/12/07
فرماندار دهلران خبر داد/

آمادگی دهلران برای استقبال از گردشگران نوروزی ‏

فرماندار دهلران از آمادگی این شهرستان برای استقبال از گردشگران نوروزی ‏خبر داد.

به گزارش ایلام فردا،فرماندار دهلران در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز، گفت: شهرستان گرمسیری دهلران با برخورداری از مزیت های گردشگری طبیعی،‎ ‎تاریخی، فرهنگی و ‏مذهبی آماده پذیرش مهمانان ‏نوروزی از سراسر کشور است. ‎

 
‎وی ادامه داد: پیشینه دفاع مقدس‎ و وجود ‏یادمان ها و مناطق عملیاتی از دیگر ظرفیت هایی است که باعث ورود هزاران گردشگر به این شهرستان می شود.
 
‎علیزاده بیان کرد: دهلران با ۱۱ بقعه متبرکه در بخش های مرکزی، موسیان و زرین ‏آباد‏‎ ‎به لحاظ ‏گردشگری مذهبی نیز دارای جایگاه ممتازی است.
 
‎فرماندار دهلران ‏‎افزود: آثار تاریخی و گردشگری از جمله قلعه شیاخ، تپه علی کش، مجموعه چشمه ‏های‎ ‎آبگرم، چشمه ‏های قیر و غار خفاش از دیگر چشم اندازهای دیدنی و گردشگری این شهرستان به شمار می رود. ‎
 
‎علیزاده گفت: تاکنون بیش از ۷۸ اثر تاریخی، فرهنگی و تفریحی این شهرستان در فهرست آثار ‏ملی ثبت شده ‏است‎. 
 
وی یادآور شد: ۴۰۰ هزار مهمان، نوروز سال گذشته از دهلران‏ دیدن کردند‎ که بیش از ۲۰۰هزار نفر از آنان در شهرستان اسکان داده شدند.
 
وی پیش بینی کرد: نزدیک به ۵۰۰ هزار گردشگر نوروزی و کاروان های راهیان در روزهای نوروز ۹۳ از جاذبه های طبیعی، تاریخی و دفاع مقدس این شهرستان مرزی دیدن کنند. 
 
 
 
 
نسیم دهلران