ایلام بیدار00:20 - 1402/10/13
کارآفرین ایلامی:

اقتصاد مقاومتی رمز شکوفایی اقتصاد است

کارآفرین ایلامی گفت: با دنبال کردن طرح‌های اقتصاد مقاومتی قطعا می توان به پیشرفت در عرصه اقتصاد دست پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 به فرمان امام‌ خمینی (ره) شکل‌گیری سپاه پاسداران در راستای حفاظت و حراست از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در دستور کار قرار گرفت و دوم اردیبهشت‌ماه سال 58 تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان ایشان به‌صورت رسمی اعلام شد.

مجموعه‌ای که به‌صورت خودجوش از جوانان ولایی و انقلابی تشکیل و با آغاز جنگ تحمیلی در کنار دیگر نیروهای مسلح حماسه‌های بزرگی را در دوران دفاع مقدس خلق کرد.

سپاه پاسداران که مولود انقلاب نامیده می‌شود بعد از دفاع مقدس نیز به فراخور زمان در عرصه‌ سازندگی پیش‌گام بود و در زمینه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی نیز با حضور خود فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

در زمینه اقتصادی نیز باتوجه‌به تحریم‌های دشمنان علیه ایران در اقتصاد مقاومتی پیش‌گام بوده و باتکیه‌بر توانمندی‌های داخلی و تقویت آنها پیشرفت‌های قابل‌توجهی در این زمینه داشته است.

اقتصاد مقاومتی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم و مسئولان بوده و حمایت از آن نیز مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) است.

مهدی ملک‌حسینی، از پاسداران استان ایلام است که چند سالی است از قامت لباس سبز سپاه بازنشست شده و باتکیه‌بر همت بلند خود در عرصه اقتصاد مقاومتی مشغول به فعالیت شده و با الگوگرفتن از اقتصاد مقاومتی و با پشتکار زیاد بعد از بازنشستگی، به شغل دامپروری مشغول شده است.

شاید در ذهن همه اولین هدف و کلمه پس از بازنشست شدن شخص استراحت باشد؛ اما روحیه جهادی این مدافع انقلاب وی را به‌عنوان یکی از فعالان اقتصاد مقاومتی استان ایلام معرفی کرده است.

مهدی ملک‌حسینی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار به شرح دوران فعالیت خود در سپاه و پس از آن پرداخته است.

وی متولد سال  41در شهر ایلام می باشد که سالهای تحصیل تا مقطع دیپلم را در شهرستان ایلام می گذراند که پس از انقلاب اسلامی و با تجاوز و  رژیم بعثی به خاک کشور تصمیم به جهاد گرفته و مستقیم وارد میدان دفاع از انقلاب می شود و پس از پایان جنگ نیز با 40 درصد جانبازی یادگاری از جبهه به ادامه تحصیل روی آورده و در مقطع کارشناسی ارشد رشته جغرافیای سیاسی  ازدانشگاه تهران فارغ التحصبل می شود.

ملک‌حسینی پاسداری در اسلام را دفاع از دین و آیین و شریعت می‌داند و می‌گوید:پاسداران واقعی اسلام علمای اسلام هستند که در طول تاریخ با مجاهدت و ازخودگذشتگی در نشر  و گسترش و ادامه راه اسلام گام برداشته‌اند.

وی در ادامه گفت: پس از انقلاب اسلامی و بر اساس نگاه و ایده حضرت امام (ره) و شورای‌عالی انقلاب و برای پاسداری از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلابی که بر اساس اعتقادات شکل‌گرفته بود دستور به تأسیس سپاه دادند که این پاسداری در تمامی حوزه‌های نظامی و سیاسی و اعتقادی شکل گرفت.

ملک‌حسینی  بیان داشت: من هم پس از اتمام تحصیل و باتوجه‌به تهاجم عراق باتکیه‌بر وظیفه شرعی و دفاع از خاک کشور خود را مکلف به حضور در جنگ و با افتخار در زمره سبزپوشان سپاه انقلاب مشغول به فعالیت شدم که باتوجه‌به سطح سوار مسئول گزینش شده و پس از آن نیز مستقیم در جنگ حضور یافتم که حاصل 76 ماه حضور مستمر در جبهه جنگ 40 درصد جانبازی از ناحیه چشم و اعصاب و روان بود که در آخرین عملیاتی که منجر به پذیرش قطعنامه شد مجروح شدم.

بصیرت رمز پاسداری از انقلاب و اسلام

 

وی با بیان اینکه پاسدار معرف نظام و مکتب است افزود: در گام اول پاسدار می‌بایست با شناخت و مسلط به هر مکتب و نظام و ایده‌ای باشد که قصد خدمت و حراست از آن را دارد و خواسته‌های هر کدام از یکدیگر را برای خود واضح و مبرهن بداند و پس از آن می‌بایست در پاسداری و حراست از این انقلاب و اسلام بصیرت داشته باشد و شناسه اسلام ما از طریق همین پاسداری بیان می‌شود.

 

وی ادامه داد: پاسداری از انقلاب فقط مختص به نیروهای نظامی و انتظامی نبوده و همه آحاد مردم و مسئولان نیز می‌بایست هر کدام به‌گونه‌ای پاسداری از انقلاب و نظام را انجام دهند.

وی ادامه داد: پاسداری از انقلاب فقط مختص به نیروهای نظامی و انتظامی نبوده و همه آحاد مردم و مسئولان نیز می‌بایست هر کدام به‌گونه‌ای پاسداری از انقلاب و نظام را انجام دهند.

 

 نحوه ورود و فعالیت در عرصه اقتصاد مقاومتی/ حمایت از توانمندی داخلی زیربنای استمرار اقتصاد کشور

 

وی به فعالیت خود پس از سال‌های جنگ نیز اشاره و ادامه داد: پس از جنگ در دانشگاه تهران و در مقطع کارشناسی رشته جغرافیای سیاسی فارغ‌التحصیل شدم و پس از آن و به‌عنوان استاد دانشگاه نیز مشغول به فعالیت شدم.

ملک‌حسینی اظهار کرد: در سال‌های پس از بازنشستگی ابتدا اقدام به راه‌اندازی فروشگاه مواد غذایی کرده و به مدت 4 سال در این زمینه فعالیت داشتم که پس از آن و با بیان رهنمودهای رهبر انقلاب و تأکید ایشان بر اقتصاد مقاومتی و با مشورتی که با اعضای خانواده داشتم و همچنین باتوجه‌به توانایی که در خود می‌دیدم و همچنین تحقیقات و مطالعات فراوان، تصمیم به ورود و فعالیت در عرصه اقتصاد مقاومتی گرفته و با احداث طرح پرورش گوشتی گوساله 100 راسی در این زمینه گام برداشتم.

این فعال اقتصاد مقاومتی ادامه داد: تأکید رهبر انقلاب بر اقتصاد مقاومتی در تمامی حوزه‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی جامعه از مباحث مهمی است که همواره باید موردتوجه مردم و مسئولان قرار بگیرد.

منظور از اقتصاد مقاومتی فعالیت بیشتر در داخل و حمایت از صنایع داخلی برای قطع وابستگی به خارج بوده که هم بیکار را کاهش داده و هم وضعیت معیشتی مردم را بهبود می‌بخشد.

این مهم اما با حمایت مراکز علمی و آموزشی و حمایت از تولیدکنندگان میسر بوده که با حمایت از کشاورزی و مشاوره‌های علمی می‌توانند در این زمینه گام‌های بیشتری بردارند و استمرار اقتصادی بر پایه حمایت از توانمندی داخلی حاصل می‌شود.

 

وی ادامه داد: پاسداری از انقلاب فقط مختص به نیروهای نظامی و انتظامی نبوده و همه آحاد مردم و مسئولان نیز می‌بایست هر کدام به‌گونه‌ای پاسداری از انقلاب و نظام را انجام دهند.

چگونگی راه‌اندازی طرح پرورش دام/ اشتغال‌زایی مستقیم برای 2 نفر 

ملک‌حسینی گفت: طرح پرورش گوساله گوشتی توسط یکی از دوستان طرح‌ریزی و کلید خورد؛ اما پس از مدتی به دلیل مشکلاتی که در زمینه مالی به وجود آمد این طرح نیمه‌کاره رها و تعطیل شد.

پس از مدتی و با درخواست خانواده ایشان از من و باتوجه‌به علاقه‌ای که پس از سخنان رهبر در من ایجاد شده بود اقدام به راه‌اندازی مجدد طرح کرده و با حمایت‌هایی که از سوی جهاد کشاورزی، بسیج سازندگی، شرکت آب و برق و دامپزشکی صورت گرفت اقدام به تجهیز کرده و در گام اول چاه آب را فعال کرده و طرح پرورش گوساله را احیا کردیم.

با مطالعاتی که در این زمینه داشته و مشاوره‌هایی که از فعالان اقتصادی می‌گرفتم فعالیت خود را در دو زمینه پرورش گوساله و پرورش گوسفند به‌صورت جدی آغاز کردم.

این پاسدار سرمایه در گردش خود را حدود شش میلیارد ریال عنوان و افزود: هم اکنون و پس از مدت دوسال که از فعالیت در این عرصه می‌گذرد از شرایط بسیار راضی هستم و برای دو نفر نیز به‌صورت مستقیم و برای تعدادی نیز به‌صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی حاصل شد.

وی ادامه داد: پس از مدتی و با تحقیقات بیشتر در کنار پرورش گوساله و گوسفند اقدام به پرورش مرغ و بوقلمون در وسعت کم کرده و تعداد 200 اصله درخت پسته نیز در زمین طرح به‌کارگیری کردم.

ملک‌حسینی افزود: در صورت فراهم‌شدن شرایط و حمایت دستگاه‌های و ادارات ذی‌ربط در آینده نزدیک اقدام به گسترش طرح کرده و در کنار پرورش گوساله صنعتی به دنبال واردکردن دام‌های خارجی و اصلاح نژاد آن‌ها بوده و به سمت صنعتی‌کردن دامپروری در همه زمین‌ها هستم که این کار می‌تواند برای 6 نفر به‌صورت مستقیم نیز اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.

وی دلیل انتخاب پسته را مصرف کم آب عنوان کرد و افزود: پس از تحقیقات و مطالعات فراوان و همچنین باتوجه‌به شرایط اقلیمی منطقه تصمیم به کاشت درخت پسته گرفته و در آینده نزدیک به دنبال کاشت سایر درختان میوه نیز هستم.

ملک‌حسینی در پایان ضمن تأکید بر توجه بیشتر مسئولان به رهنمودهای مقام معظم رهبری تأکید کرد: امیدوارم مسئولان ادارات و ارگان‌های فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی با حمایت بیشتر از جوانان و واگذاری زمین و فراهم‌کردن تسهیلات لازم، زمینه را برای اشتغال علاقه‌مندان به فعالیت در عرصه اقتصاد مقاومتی فراهم کنند..

 

 

 

انتهای خبر/ر