ایلام بیدار22:22 - 1402/05/19
وزیر راه و شهرسازی:

بانک‌ها روند پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی را سرعت دهند

وزیر راه و شهرسازی گفت: بانک‌ها روند پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی را سرعت دهند.

به گزارش ایلام بیدار، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی پنجشنبه در جلسه شورای تأمین مسکن ایلام اظهار کرد: وزارت مسکن و شهرسازی در چند محور از جمله بافت فرسوده در سطح شهرها را موردتوجه قرار داده است و یکی از بهترین راه‌ها برای احیای بافت‌های فرسوده اجرای بسته‌های تشویقی است که باید فرمانداران و شهرداران شهرها، این بسته‌های تشویقی را اعمال کنند تا مردم پای‌کار بیایند.

وی با تأکید بر اینکه بایستی در حوزه‌های مالی و ارائه تسهیلات به مردم و در حوزه بسته‌های تشویقی از سوی شهرداری‌ها برای احیای بافت‌های فرسوده اقدام شود، افزود: در حوزه روستایی امتیازات جدیدی را در قالب طرح‌های هادی روستایی از طریق بنیاد مسکن دنبال می‌شود و باید با شتاب بیشتری در حوزه واگذاری زمین و ساخت مسکن روستایی ایجاد شود.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، استانداران و فرمانداران برای تسریع در روند بخش‌های مختلف طرح ملی نهضت مسکن اختیار لازم را دارند، گفت: دست‌اندرکاران هر جایی که با اختیاراتی که دارند نسبت به الحاق زمین به شهرها اقدام کنند، توافق کنند و هر جایی که مربوط به شورای‌عالی مسکن است برای رفع موانع ارجاع دهند.

بذرپاش با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌های خوبی در جهت واگذاری زمین با حضور رئیس‌جمهور در سطح استان‌ها برای طرح ملی نهضت مسکن انجام شده است، افزود: در حوزه واگذاری زمین اختیارات خوبی به استانداران برای طرح ملی مسکن داده شده و برای دانشگاه‌ها تفاهم‌نامه‌ای با وزیر علوم منعقد شده است و طبق قانون ماده ۱۰ وزارت راه و شهرسازی، واگذاری زمین از طریق دانشگاه‌ها، اولویت با کارکنان و اعضای هیئت‌علمی است.

وی با تأکید بر اینکه طرح جوانی جمعیت نیز باتوجه‌به اهتمام دولت برای خانه‌دارشدن زوج‌های جوان بسیار مهم است، تصریح کرد: در این حوزه نیز طرحی در قالب نهضت واگذاری زمین برای جوانی جمعیت طراحی شده است که به‌زودی اعلام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه در زمان دیگری به حوزه جنوب استان ایلام برای بررسی و پیگیری مسائل و مطالبات مردم این حوزه سفر خواهیم کرد، افزود: تصمیمات خوبی در این سفر برای حوزه‌های ریلی، راه، راهداری و مسکن در استان گرفته شد و مسیر ایلام به ملک‌شاهی هم تصمیم گرفته شده که تعریض شده و نقاط حادثه‌خیز این مسیر حذف شود.

بذرپاش با بیان اینکه ساختمان جدید فرودگاه ایلام با حضور رئیس‌جمهور در استان به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: تعداد پروازهای فرودگاه ایلام افزایش خواهد یافت و فرودگاه آبدانان هم در دستور کار خواهد گرفت و مجوزهای رسمی صادر خواهد شد.

وی بیان کرد: مردم ایلام مدال افتخار خادمی زائرین سیدالشهدا (ع) را بر گردن دارند و این فضل بزرگی است، مردم این استان همواره میزبان شایسته‌ای برای زوار بوده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات به طرح‌های مسکن ملی در ایلام اهتمام ویژه داشته باشند، گفت: در بحث تأمین مسکن، مسئولان استان باید بیشتر تلاش کنند، اگر زمین تأمین نشد، طرح نهضت ملی مسکن در قالب شهرک‌سازی اجرا شود.

بذرپاش خاطرنشان کرد: به‌زودی یک گروه مجهز از وزارت راه و شهرسازی به ایلام سفر و مشکلات واحدهای مسکن مهر را بررسی می‌کند.

 

انتهای خبر/ر