ایلام بیدار11:25 - 1402/05/09
یادداشت:

زنده‌بودن امید در هر جامعه‌ای موجب پیشرفت و عبور از مشکلات است

منکر مشکلات معیشت نیستیم، اما هوشیار باشیم دشمنان داخلی و خارجی دنبال سوءاستفاده از این شرایط برای رسیدن به اهداف خود به هر قیمتی هستند.

به گزارش ایلام بیدار، فرشته سنجیده فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: سخنم را با کلامی از رهبر معظم انقلاب  آغاز می‌کنم که در جای  با تأکید بر بیان‌کردن ضعف‌ها عنوان می‌دارد: «بعضی‌ها خیال می‌کنند امیدآفرینی پنهان‌کردن ضعف‌ها است، خودفریبی است؛ نه، ضعف‌ها هم باید بیان بشود، اشکالی ندارد؛ امّا در کنار بیان ضعف‌ها بایستی امیدآفرینی هم بشود، آینده و افق روشن در مقابل چشم قرار بگیرد و نشان داده بشود»

همه می‌دانیم در تاریخ انقلاب اسلامی جایی دیده نمی‌شود که دشمن دست روی دست گذاشته باشد و اقدامی علیه جمهوری اسلامی انجام ندهد، همیشه و در طول عمر انقلاب کینه‌ورزی و دشمنی دشمنان به‌وضوح قابل‌مشاهده است، اما در برخی موارد و موضوعات با اقدامات سنگین و همه‌جانبه که البته زمان زیادی را صرف نحوه اجرای آن در سرفرصت کرده است، طوری وارد عمل می‌شود که فضا را متشابه و غبارآلود می‌کند و زهر خود را می‌ریزد. 

 

سال گذشته یکی از این موارد بود که با چیدمان برنامه‌هایش از قبل مرگ یک دختر را فرصت طلایی برای خود دید و نهایت استفاده را کرد هر چند جمهوری اسلامی بااقتدار مردمش از پسش برآمد؛ اما هزینه و خسارتی را بر مردم و نظام وارد ساخت.

 

در این روزها نیز پروژه ناکارآمد نشان‌دادن دولت توسط جریان مخالف نظام و البته جریانی دیگر در کشور در حال رقم‌خوردن است تا با تحریک و دروغ بتواند پروژه‌ای دیگر علیه کشور راه بیندازد، و باعث برهم‌زدن آرامش شود.

 

در زمان فعلی هیچ‌کس منکر مشکلات به‌ویژه مشکلات تورم و معیشت نیست، و ما خود بارها در همین پایگاه خبری  به حل مشکلات مردم تأکید و نقدهایی را هم به دولت داشته و داریم، اما هیچ انسان غیرتمند و وطن‌دوستی اجازه نخواهد  داد دشمنان داخلی و خارجی بخواهند با سوءاستفاده از این شرایط مردم را ناامید و در سالگرد فتنه و اغتشاشی که هزینه جانی و مالی بر کشور تحمیل کرد باز هم بخواهد آشوب و اغتشاش و ناامنی در کشور ایجاد کند. 

 

ایران در بیش از چهار دهه روزهای سخت و فتنه‌های زیادی را به خود دیده است از ترور رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر و رئیس دستگاه قضایی‌اش، تا جنگ و تحریم و تنها بودنش در برابر همه استکبار، تا رقم‌خوردن فتنه‌های داخلی و نقش برخی خواص در آن، تا جنگ رسانه‌ای بی‌سابقه که پای ثابت دشمنی با ملت ایران است و تا جنگ ترکیبی و پیچیده‌ای که سال گذشته با هر آنچه که در توان داشتند علیه ایران بکار گرفتند، را به خود دیده است، اما هیچ‌گاه نه‌تنها عقب ننشست؛ بلکه بااقتدار پیش رفت و عظمت و قدرت نظام جمهوری اسلامی بیش‌ازپیش در دنیا به اثبات رسید، مردم و نظام در دل مشکلات هیچ‌گاه مأیوس نشدند و باایمان و امید مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشتند، دشمن می‌خواهد امید را در جامعه ایران خاموش کند چرا که ناامیدی یعنی سکون و تلاش‌نکردن برای حل مشکلات، چیزی که خواست دشمن است.

رهبر معظم انقلاب دراین‌خصوص فرمودند:  «دشمن‌روی امید ملّت ایران متمرکز است. این امکانات گسترده‌ای که ‌دشمن به کار گرفته، این رسانه‌ها، این ماهواره‌ها، این فضای مجازیِ عجیب‌وغریب، این تلویزیون‌های مزدورِ مأجور، همهٔ اینها ‌برای این است که این امید را در مردم بکُشند. خوشبختانه امید زنده است»

 

آری کشتن روح امید در هر جامعه‌ای تبعات منفی و پسرفت را برای آن جامعه به دنبال خواهد داشت، امیدواری در جایی بیشترین ضربه را به دشمن خواهد زد که در میان مشکلات و تحریم‌ها تلاشمان را برای عبور از مشکلات از دست ندهیم و ناامید نشویم که در این صورت نه‌تنها پیروز و رو به پیشرفت خواهیم بود که نقشه‌های دشمن را نیز خنثی می‌کنیم.

 

دلسوزانی که دل در گرو نظام و انقلاب دارند  در برابر این هجمه‌ها هوشیار باشد و ضمن تلاش برای بهبود مشکلات مردم نگذارد عده‌ای در داخل که منافع ملی کشور برایشان اهمیتی ندارد و فقط به جناح و خط سیاسی خود آن هم به هر قیمتی اهمیت می‌دهند و همچنین دشمنان ملت ایران در خارج، فضای جامعه را به سمت ناامیدی و نشر اخبار کذب پیش ببرند، هوشیار باشند که دشمنان شبانه‌روز در تلاش برای کشتن روح امید در مردم و فراهم آمدن شرایط برای ناامنی و آشوب داخلی در کشور هستند.

 

انتهای خبر/ر