ایلام بیدار10:24 - 1402/04/02
ایلام بیدار گزارش می‌دهد؛

جهاد معلمان درایلام برای بهسازی مدارس

این بار نوبت به معلمان رسیده که با اردوهای جهادی در خدمت بهسازی مدارس باشند.

به گزارش ایلام بیدار، وقتی کار در جایی گره می‌خورد باید گره آن را برداشت و این همان نقش گروه‌های جهادی است که گره‌ها را باز می‌کنند و محدود به جغرافیا و یا زمان خاصی نمی‌شوند و همیشه بنا به وضعیتی که هست در آن به مردم خدمت می‌کنند.

 

تلاش‌های جهادگران در خدمت به مردم مناطق محروم کشورمان و حضور جوانان علاقه‌مند به این فعالیت‌ها در اردوهای هجرت و جهادی همواره موردتوجه رهبر انقلاب بوده است. ایشان به‌غیراز تأکیدهای فراوان بر مسئله‌ی بسیج سازندگی و اردوهای جهادی که در سخنرانی‌های عمومی یا خصوصی خود ابراز داشته‌اند، در برخی موارد بااطلاع از فعالیت‌های خدمت‌رسانی جهادگران، با نوشتن یادداشتی نسبت به فعالیت آنان ابراز نظر و اعلام تشکر نموده‌اند

 

گروه‌های جهادی در هر عرصه‌ای خالصانه وارد میدان می‌شوند و گره‌ها را از زندگی مردم باز می‌کنند اگر لازم باشد به معیشت مردم یا در برای بهسازی مساجد و خانه‌های محرومین و خدمات درمانی و مشاوره که اینها نمونه کوچکی از خدمات این قشر خدمتگزار به مردم هستند.

 

خدمت‌رسانی به مردم محدود به هیچ‌چیزی نمی‌شود و هرکسی اعم از زن ومرد هرآنچه در توان دارد به وسط میدان گذاشته تا شاید کمی از مشکلات مردم کاسته شود.

 

این بار فرهنگیان هستند که در علاوه بر عرصه تعلیم‌وتربیت مشغول خدمت‌رسانی برای بهسازی و زیباسازی مدارس هستند و گروه جهادی شهید لطفعلی مراد حاصلی در اقدامی مدارس آسمان آباد را بهسازی و زیباسازی کرده‌اند.

خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی محدود به گروه خاصی نمی‌شود

 

احمدی از اعضای گروه جهادی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: به‌منظور خدمت‌رسانی به مردم برخی از مدارس آسمان آباد را که دارای وضعیت مناسبی نبود بهسازی و زیباسازی شد.

 

وی افزود: اردوهای جهادی بنا به‌ضرورت و نیاز در تمامی مناطق محروم شهرستان برگزار می‌شود تا با خدمت صادقانه به مردم خدمت کند.

 

احمدی تصریح کرد: خدمت‌رسانی در گروه‌های جهادی محدود به گروه خاصی نمی‌شود و همه در این امر سهیم هستند.

 

 

گروه‌های جهادی همیشه آماده هستند

 

باقری از دیگر اعضای گروه‌های جهادی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: در لبیک به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص خدمت‌رسانی به مردم و مناطق محروم گروه‌های جهادی همیشه برای خدمت‌رسانی آماده هستند.

 

وی افزود: حتی ویروس کرونا هم مانع خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی نمی‌شود و همه آماده هستند تا در هر زمینه‌ای که شد به مردم خدمت خالصانه انجام دهند و باری از دوش مردم بردارند.

 

باقری خاطرنشان کرد: از خصوصیت‌های گروه‌های جهادی این است که همه اقشار را شامل می‌شود و گاهی بنا به‌ضرورت معابر را ضدعفونی می‌کنند و گاهی هم مدارس را بهسازی می‌کنند.

 

 

انتهای پیام/ر