ایلام بیدار08:55 - 1400/03/12
جانشین ستاد انتخابات کشور در سال ۸۸:

انتخابات تعیین کننده سرنوشت آینده کشور / برخی نامزدهای رد صلاحیت شده در پی سوء استفاده از فضای انتخاباتی هستند

جانشین ستاد انتخابات کشور در سال ۸۸ گفت: برخی نامزدهای رد صلاحیت شده در پی سوء استفاده از فضای انتخاباتی هستند وباید مراقب ترفندهای آن ها بود.

به گزارشايلام بيدار، دکتر "علی اصغر شریفی راد"،  عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام و جانشین ستاد انتخابات کشور در سال ۸۸ در نشست آنلاین با عموم مردم در خصوص حضور حداکثری و انتخاب اصلح در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: کسانی هستند که در این ایام در پی ایجاد جو بد و ضربه زدن به انتخابات هستند.

وی افزود: ایلام جز استان هایی است که همیشه دارای مشارکت بالا در سطح کشور بوده است.

شریفی راد در ادامه گفت: کسانی که می گویند در انتخابات شرکت نمی کنند در پی جلب اقشار دیگر به خود هستند آن ها از فضای مجازی و بمباران تبلیغاتی استفاده می کنند که باید مراقب این افراد باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام خاطر نشان کرد: مردم به کسانی که وضعیت امروز را با وجود آورده اند رای نخواهد داد.

وی یادآور شد: شورای نگهبان برای تایید یا عدم تایید نامزدهای انتخاباتی ملاک های مختلفی دارد که در صورتی که شخص بخواهد می توانند اعلام کنند.

جانشین ستاد انتخابات کشور در سال ۸۸ بیان داشت: عده ای در بحث رد صلاحیت ها به دنبال منافع شخصی و امتیاز گیری بعد از انتخابات هستند.

وی عنوان کرد: همه باید  برای جلب مشارکت حداکثری در هر فضایی به خصوص فضای مجازی تلاش کنند.

شریفی راد تصریح کرد: انتخابات تعیین کننده سرنوشت آینده کشور و کلید دستیابی به پیشرفت و تعالی است.

 

انتهای پیام/ر