ایلام بیدار20:55 - 1392/09/17

کشت ذرت در 13 هزار و 500 هکتار از اراضی استان ایلام

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام گفت: امسال در مجموع 13 هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت ذرت اختصاص یافته بود.

به گزارش ایلام فردا،هادی صالحی مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام اظهار داشت: کار خرید ذرت با همکاری ایستگاه‌های این دستگاه‌ اجرایی شروع شده است.

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام گفت: امسال در مجموع 13 هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت ذرت اختصاص یافته بود.
 
وی ادامه داد: این میزان سطح زیر کشت ذرت در مقایسه با سال زراعی گذشته از رشد 35 درصدی برخوردار است.
 
وی اضافه کرد: بر اساس اعلام کارشناسان امر پیش‌بینی می‌شود در مجموع 90 هزار تن ذرت مرغوب در ایلام تولید شود.
 
صالحی تصریح کرد: اداره کل تعاون روستایی استان ایلام تمام توان خود را صرف کار خرید ذرت دانه‌ای در ایلام کرده است.
 
مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام گفت: این دستگاه مصمم است در ابتدا ذرت دانه‌ای را به صورت رقابتی از ذرت‌کاران بخرد و در نهایت و در صورت نیاز اقدام به خرید تضمینی ذرت دانه‌ای از ذرت‌کاران استان ایلام خواهد کرد.
 
صالحی مسئول اضافه کرد: تمام تلاش اداره کل تعاون روستایی استان ایلام بر این است که در یک فضای کاملا رقابتی در این راستا تلاش کند.
 
 
ملکشاهی آنلاین