ایلام بیدار21:12 - 1392/08/14
مدیر کمیته امداد امام(ره) آبدانان خبر داد/

ارائه خدمات درماني به مددجويان آبداناني از طريق 11 مرکز درماني

مدیر کمیته امداد امام(ره) آبدانان از ارائه خدمات درماني به مددجويان آبداناني از طريق 11 مرکز درماني خبر داد.

به گزارش ایلام فردا، علي جاسمي مدیر کمیته امداد شهرستان آبدانان بيان داشت : کميته امدادهمواره يکي از متوليان اصلي دستگيري از نيازمندان بوده، که در زمينه درمان بيماران کم‌توان مالي و ارائه مساعدت‌‌هاي مالي به آنان نيز همواره پيش‌قدم بوده است.

وي افزود:قطعاً اين مهم بدون همکاري پزشکان دلسوز و خير، هرگز جامه عمل به خود نمي‌پوشاند.

وي تعداد پزشکان عمومي طرف قرارداد با کميته امدادشهرستان را 7 پزشک عنوان کرد و افزود: در حال حاضر اين تعداد پزشک با کميته امداد شهرستان در راستاي کمک به مسائل درماني بيماران نيازمند همکاري‌ مي‌کنند 

مدير کميته امداد شهرستان آبدانان با اشاره به وجود 11 مرکز درماني و تشخيصي طرف قرارداد با کميته امداد شهرستان، از مراجعه 238 خانوار تحت حمايت اين نهاد به اين مراکز خبر نيز داد.