ایلام بیدار16:21 - 1392/07/09
مدیر اداره منابع آب شهرستان مهران:

1100 هکتار از ارضی شهرستان مهران در حال تبدیل شدن به سیستم آبیاری تحت فشار است

مدیر اداره منابع آب شهرستان مهران گفت:1100 هکتار از ارضی زیر دست بند انحرافی گدارخوش در منطقه صالح آباد و هجداندشت شهرستان مهران در حال تبدیل شدن به سیستم آبیاری تحت فشار است.

به گزارش ایلام فردا، اسدکاظمی مدیر اداره منابع آب شهرستان مهران امروز ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: از این مقدار سطح اراضی ، بیش از 450 هکتار آن بطور کامل پایان یافته و آماده کشت و بهره برداری از طریق آبیاری تحت فشار است.

وی افزود: در اجرای طرح سیستم آبیاری تحت فشار دشت صالح آباد، سیزده ایستگاه پمپاژ فرعی تقویت کننده آب در طول مسیر اراضی کشاورزی بند انحرافی گدارخوش نصب و راه اندازی شده است.
مدیر اداره منابع آب شهرستان مهران اضافه کرد: بند انحرافی و زهکشی گدارخوش صالح آباد روزانه قادر به تامین بیش از 2000 هزار لیتر آب در ثانیه است و کشاورزان و بهره برداران صالح آبادی در فصل زراعی سالجاری می توانند زمین های خود را زیر کشت گندم ببرند و از طریق آبیار تحت فشار استفاده کنند.
اسدکاظمی تصریح کرد: در صورت تامین اعتبار مابقی طرح اتمام و تحویل مردم و کشاورزان منطقه خواهد شد.
بر پایه این گزارش: کل اراضی تحت پوشش بند انحرافی و زهکشی گدارخوش بخش صالح آباد شهرستان مهران 2820 هکتار است.