به گزارش خبرنگار سیاسیایلام بیدار، مراسم یاران دبستانی به مناسبت روز دانشجو با حضور "صادق زیبا کلام" در محل دانشگاه ایلام برگزار شد. مثل همیشه حاشیه های برنامه های زیبا کلام در ایلام از متن پررنگ تر بوده و این بار نیز این مراسم با حاشیه هایی همراه بوده است.
*بانی این مراسم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام بود که قرار شد این مراسم در همان روزهای منتهی به 16 آذر برگزار شود که بنا به دلائلی لغو و شب گذشته (25 آذر ماه) برپا شد.
*مجری برنامه در ابتدای مراسم از دانشجویان خواست تا انرژی خود را در مراسمی که قرار است در شب یلدا برگزار شود تخلیه کنند و برنامه امشب تنها صرف مسائل روز و سیاسی قرار گیرد.
*صادق زیبا کلام در همان صحبت های آغازین خود به اشتباه از نام دانشگاه گیلان برای دانشگاه ایلام استفاده کرد که با تمسخر دانشجویان همراه شد. در حالی که این اشتباه زیباکلام باعث خنده دانشجویان شده بود یکی از حاضرین در نشست از دانشجویان خواست که این موضوع را ادامه ندهند.
*یکی از دانشجویان خطاب به این اشتباه زیبا کلام گفت: اشتباه به استان دیگری آمدید.
*صادق زیبا کلام علت لغو برنامه روز 16 آذر در زمان قبلی و تأخیر پیش آمده را این گونه اعلام کرد: معمولا پرواز ایلام مقداری با تأخیر انجام می گیرد اما آن روز دقیقا پرواز رأس ساعت انجام گرفت و در حالی که در سالن انتظار با چند نفر دیگر در مورد یکسری مباحث روز صحبت و آن را حل می کردیم متوجه شدم که از پرواز جا مانده ام. لذا لغو مراسم در زمان از قبل تعیین شده نه ربطی به حراست و نه ژاندارمری دارد، بلکه به بی عرضگی من ربط دارد.

*سؤال یکی از دانشجویان که آیا روحانی رئیس جمهور است؟ و چرا حرف های خود را که در گذشته زده تأیید نمی کند واز هیچ چیز خبر ندارد؟ با تشویق دانشجویان همراه شد. زیبا کلام در پاسخ به این سوال گفت: مفهوم بنده از این سوال درباره ماجرای بنزین است که البته هیچ کس نمی تواند از موضوع بنزین دفاع کند و آن اینکه یک شبه و بدون اعلام قبلی بنزین از هزار تومان به سه هزار تومان افزایش پیدا کند. اگر چه اصل تصمیم تصمیم درستی است و دهک های پایین از ان بهره مند می شوند برخلاف بنزین هزار تومانی که تنها مرفهین از آن سود می بردند اما روش اجرای آن غلط بود. وی در تکمیل صحبت های خود در پاسخ به این سوال گفت: اگر چه روش اجرا کاملا اشتباه بود اما یکی از بلایای امروز ما نداشتن مسئولیت در برابر تصمیم های سخت است که در ماجرای بنزین رعایت نشد. باید سوال کرد چرا به مردم واقعیت ها گفته نمی شود؟ چون مردم دیگر انها را قبول ندارند بطوریکه اگر بگویند ماست سفید است و زغال سیاه کسی قبول نمی کند.
*زیبا کلام خطاب به رئیس جمهور گفت: به آقای روحانی توصیه می کنم که با مردم حرف بزنند.
*زیباکلام در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما و برخی باعث به وجود آمدن شرایط هستید و چرا مردم را بدبخت کردید نیز گفت: بنده مزدور هستم و ترامپ در ازای این کار به بنده حقوق می دهد الکی هم به کسی حقوق نمی دهد و برای این کار از من می خواهند که مردم را بدبخت کنم.
*صادق زیبا کلام در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره نظرش درباره حصر سران فتنه نیز گفت: آنقدر سمن هست که یاسمن گم شده است، آنقدر بدبختی و مشکلات داریم که اصلا حصر فراموش شده است.
انتهای پیام/س
