ایلام بیدار10:57 - 1396/10/03
رئیس پلیس راه استان ایلام:

محور حمیل-سرابله از امروز مسدود شد

رئیس پلیس راه استان از مسدود شدن محور حمیل-سرابله و بالعکس از ساعت ۹ صبح روز امروز یکشنبه تا بامداد روز پنجشنبه ۷ دی ماه خبر داد.

به گزارشايلام بيدار،"رضا همتی زاده"، رئیس پلیس راه استان ایلام گفت: به دلیل عملیات عمرانی و آواربرداری ریزش کوه در حوزه کرمانشاه از محور حمیل به سرابله و بلعکس در ساعت و تاریخ مذکور مسدود و تردد در آن ها صورت نمی گیرد.

وی با بیان اینکه در این محور عوامل راهداری در حال فعالیت عمرانی و توسعه راه ها هستند،اظهار کرد : برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی این محور مسدود می شود.

همتی زاده افزود : به محض پایان یافتن عملیات عمرانی و راه سازی در این محور جاده بازگشایی خواهد شد.

رئیس پلیس راه استان ایلام تصریح کرد: رانندگان می توانند از محور جایگزین اسلام آباد-قلاجه-ایوان-ایلام و بلعکس استفاده کنند.

وی در پایان تاکید کرد: با توجه به نا آشنا بودن رانندگان به مسیر جاده و گردنه قلاجه لازم است احتیاط و پرهیز از سرعت و سبقت های غیرمجاز و انحراف به چپ در این مسیر کوهستانی در دستور کار رانندگان قرار گیرد.

 

انتهای پیام/الف