به گزارشايلام بيدار، حجت السلام و المسلمین "محمدنقی لطفی"، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در آیین تودیع و معارفه استانداران ایلام گفت: مردم وفاداری خود را بارها و بارها به نظام مقدس جمهوری اسلامی به اثبات رسانده و پای انقلاب ایستادهاند.
لطفی افزود: نمونه این وفاداری شرکت پرشور در تشییع شهید حججی بود و اکنون نوبت مسؤولان است با وحدت و همبستگی در راه حل مشکلات مردم گام بردارند و در این راه بکوشند و این توفیقات از برکات حضور مردم در صحنه است.
وی ادامه داد: استان ایلام در طول هشت سال دفاع مقدس دو هزار بار مورد تهاجم دشمن بعثی قرار گرفت و 60 درصد استان ایلام تخریب شد و اکنون انتظار است عنایت ویژهای به استان ایلام شود و اکنون استان ایلام به عنوان دروازه عتبات شناخته شده و باید این ظرفیت توسعه یابد.
امام جمعه ایلام با تقدیر از زحمات مروارید استاندار سابق ایلام اضافه کرد: به قاسم سلیمانی استاندار جدید خیر مقدم عرض کرده و امیدواریم در خدمت به مردم ایلام موفق باشد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام حمعه ایلام افزود: مهمترین مطالبات مردم و رهبری مسائل اقتصادی است و باید به این مهم توجه ویژه شود.
انتهای پیام/س