ایلام بیدار07:17 - 1395/05/30
همزمان با هفته دولت انجام می گیرد؛

بهره برداری و کلنگ زنی 22 طرح عمرانی در چرداول

پنجمین جلسه شورای اداری با موضوع هفته دولت در چرداول برگزار شد.

به گزارشايلام بيدار به نقل ازدیار زاگرس، پنجمین جلسه شورای اداری در چرداول برگزار شد؛ "پرویز کولانی" فرماندار شهرستان چرداول در این جلسه گفت:هفته دولت ،هفته نکوداشت شهیدان رجائی وباهنر است.

وی افزود:در این هفته باید اقدامات انجام شده دولتمردان در سطح شهرستان را توسط خبرنگاران به مردم اطلاع دهیم و تعامل وارتباط مسئولان ومدیران شهرستان با خبرنگاران جهت انعکاس اخبار وعملکرد ادارات شهرستان باید همیشگی باشد وتنها باید به یک هفته خاص محدود نشود.

فرماندار چرداول اظهار داشت:دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران برای تفرقه اندازی وایجاد مشکل در کشور ما ساکت ننشسته  وهرروز در فکر حمله به کشور ما هستند.

کولانی تصریح کرد:امسال 22پروژه عمرانی در هفته دولتدر شهرستان چرداول بهره برداری وکلنگ زنی خواهد شد واقدامات وخدمات بزرگی درسطح شهرستان انجام شده است که ان شاالله در هفته دولت به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی گفت:تکریم ارباب رجوع باید در سطح ادارات مورد توجه مدیران قرار بگیرد زیرا مردم ما تمامی حرکت مسئولان را رصد می کنند.

فرماندار چرداول افزود:در چند روز گذشته تعدادی از سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری به فرمانداری شهرستان مراجعه نمودند تا در این شهرستان سرمایه گذاری بالائی انجام دهند واین حرکت خوب در شهرستان است.

در این جلسه خبرنگار ما به نمایندگی از خبرنگاران شهرستان به بیان مشکلات ،موانع وعدم همکاری بعضی از مسئولان ادارات با خبرنگاران پرداخت.

 

انتهای پیام/س