به گزارشایلام بیداربه نقل ازجویزر، "عباسعلی منصوری"، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در خصوص مطرح کردن «امضای پروتکل الحاقی» در دور پایانی مذاکرات اظهار کرد: امضای پروتکل الحاقی برابر قانون اساسی از اختیارات مجلس شورای اسلامی است و اگر تیم مذاکره کننده بخواهد این پروتکل را امضا کند باید این موضوع در سطح مجلس مطرح و مجلس برای این امر تصمیم گیری کند.
منصوری در خصوص مطرح کردن عدم امضای توافق از سوی طرفین گفت : تیم مذاکره کننده فقط در چهارچوب اختیاراتی که به او داده شده می تواند تصمیم گیری کند و خارج از آن پذیرفته نیست.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان تصریح کرد : مجلس شورای اسلامی با تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای هم حمایت خود را از مذاکرات نشان داد و هم دولت را مکلف به رعایت دستاوردهای هسته ای نمود.
انتهای پیام/س