به گزارشایلام بیداربه نقل ازسیروان نوین، ورزشهای رزمی یکی از رشتههای پرطرفدار در شهرستان سیروان است و این شهرستان دارای افراد با استعداد و توانمند در این رشته های ورزش های می باشد.
ورزش های رزمی که توانسته بود تعداد زیادی از کودکان، نوجوانان و جوانان این شهرستان را به سوی خود جذب کند اما امروزه در حال تعطیلی هستند.
نبود سالن ورزشی رزمی در سیروان و از طرفی بیبهره ماندن این شهرستان از مکان ها و امکانات این رشته های ورزشی سبب شده که این روزها رزمی کاران این شهرستان با مشکلات عدیدهای مواجه شوند تا جایی که حتی بسیاری از رزمی کاران سیروانی این رشته های ورزشی را کنار گذاشته و دیگر سراغ ورزش های رزمی یا سایر ورزشها نروند.
سالن ورزش های رزمی شهر لومار که به منظور افزایش سرانه ورزشی و رفع مشکل مکان ورزش های رزمی این شهرستان در سال 92 کلنگزنی شد، اما ساخت آن در هاله ای از ابهام به سر می برد.
پروژه ای که قریب به دو سال از آغاز عملیات ساخت آن می گذرد تنها فنداسیون آن ساخته شده و انگار تکمیل و بهره برداری آن برای مسئولان اهمیتی ندارد.
از آنجایکه ضرورت توجه به ورزش به عنوان یکی از مولفه های اصلی سلامت فردی و اجتماعی در عصر حاضر موضوعی پذیرفته شده و غیر قابل اجتناب است و از طرفی جهت جلوگیری هدر رفت استعدادها و مانع از ابتر ماندن رشته های ورزشی رزمی در شهرستان سیروان از مسئولان می خواهیم در ساخت این سالن ورزشی همت کنند.
انتهای پیام/س