به گزارشایلام بیداربه نقل ازنسیم دهلران، مدرسه علميه فاطمیه(س) خواهران شهرستان دهلران در تجمعي که در مدرسه برگزار شد، اقدام هتاکانه و دور از اسلام و انسانيت دادگاه عربستان در تأیید حکم اعدام شيخ نمر النمر، روحاني مبارز شيعه اين کشور را محکوم کرد.
در متن این بیانیه آمده است: ما طلاب و اساتید مدرسه علمیه فاطمیه(س) شهرستان دهلران ضمن محکوم کردن کشتار بیرحمانه مردم مظلوم یمن در تهاجمات اخیر کشور عربستان، محاکمه مجاهد و عالم روحانی آیت الله نمر باقر النمر در دادگاه عربی-آمریکایی به خاطر نقد بر شاهزاده بیکفایت سعودی را بدعتی جدید دانسته و آن را محکوم می کنیم، به مسئولان سعودی عواقب اجرای این حکم را هشدار داده و همچنین از علمای بلاد اسلامی توقع داریم برای عدم اجرای این حکم خلاف عدالت اظهار نظر کرده تا از این بدعت تاریخی جلوگیری شود.
این بیانیه می افزاید: اقدام عربستان اقدامی ظالمانه و برخاسته از ریشه ظالمانی و کفر انگیز آل سعود است، این اقدام دولت عربستان برخلاف تمام موازین اسلامی و جهانی بوده و نقض صریح حقوق بشر است و از سویی دیگر این روحانی مجاهد فقط و فقط بخاطر بیان این نکته که "از حکومت عربستان خواست به وضعيت قبرستان بقيع رسيدگي کرده، مذهب تشيع را به رسميت شناخته و شيوههاي آموزشي و درسي (وهابي) کنوني حاکم بر عربستان را تغيير داده يا لغو کند" بوده و تنها جرم شیخ نمر سخنرانی و تبلیغ دینی بوده است لذا دستگیری وی، نقض مشخص آزادی بیان و مخالفت صریح با قوانین جهانی است و ما از همه مسلمانان جهان اسلام و مجامع بین المللی خواستاریم که به پا خیزند و از این اقدام شرم آور ضد اسلامی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/س