ایلام بیدار13:56 - 1400/07/08
فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام گفت:

زیرساخت های مرز مهران باید برای پذیرش ۱۰ میلیون زائر ارتقا یابد

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام گفت: زیرساخت های اربعین استان به ویژه در شهر و پایانه مرزی مهران بسیار ضعیف بوده و نیاز است برنامه ریزی ها برای پاسخگویی به جمعیتی در حدود ۱۰ میلیون صورت گیرد.

به گزارشايلام بيدار،سردار جمال شاکرمی "،فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه در پایانه مرزی مهران اظهاداشت:زیرساخت های مرز مهران باید پاسخگوی پذیرش حداقل بین هشت تا ۱۰ میلیون نفر زائر باشد در حالی که ظرفیت ها و زیرساخت های شهر و پایانه مهران از کمترین امکانات و تجهیزات برخودار است که در شان این پایانه و اربعین نیست.

وی افزود: اربعین یک فرصت و نعمت از جانب امام حسین(ع) به استان محسوب می شود که باید از محل این فرصت مغتنم زیرساخت های ایلام توسعه یابد. 

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ایلام یادآور شد: مسیرهای دسترسی، ترابری، سرویس های بهداشتی، اسکان، ساختمان برای بهداری و درمان، هتل و موارد دیگر از موارد مهمی است که توسعه آنها باید توسط مسوولان پیگیری شود.

شاکرمی با گله مندی از روند احداث راه آهن در ایلام، اضافه کرد: احداث راه اهن و اتصال استان به خط آهن سراسری به یک رویا و تراژدی برای مردم تبدیل شده و در حد حرف باقی مانده که امید است این طرح مهم و  ضروری در دولت جدید عملیاتی شود.

وی ادامه داد: اعتبارات اربعین برای استان ایلام به صورت قطره چکانی تزریق می شود و سند تحول اربعین در حد کاغذ و مصوبه باقی مانده است در حالی که زیرساخت های حوزه اربعین ایلام نیاز مبرم به تزریق اعتبار و نگاه ویژه مسوولان دارد.

شاکرمی گفت: استان ایلام محل تلاقی اربعین و کاروان های راهیان نور است اما زیرساخت های مناسب و در خور شان زائران ندارد و می طلبد تمامی ادارات مرتبط با موضوع اربعین از جمله راه و شهرسازی یا دانشگاه علوم پزشکی از طریق وزارتخانه های متبوع خود سعی در اخذ اعتبارات گسترده کنند.

وی تاکید کرد: اعتبارات ملی اربعین باید با توجه به نیازهای استان ایلام حداقل ۱۰ برابر افزایش یابد چرا که زیرساخت های اربعین در استان ایلام بسیار ضعیف است.

فرمانده سپاه استان ایلام ادامه داد: به عنوان مثال احداث یک ساختمان دائمی به عنوان بیمارستان و درمانگاه در پایانه مرزی مهران یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که هرسال بیمارستان های صحرایی از استان های مختلف در مرز مستقر می شوند در حالی که با احداث یک بیمارستان دائمی دیگر نیازی به دایر کردن بیمارستان صحرایی نیست و برای حوادث طبیعی غیرمترقبه و ناگهانی است.

شاکرمی ایجاد مجموعه ها و مجتمع های رفاهی مختص زائران را یک ضرورت مهم برشمرد و از دستگاه هایی که دارای زمین های بلااستفاده در مسیر پایانه مرزی هستند، خواست این اراضی را در خدمت ستاد اربعین برای احداث مجتمع های مورد نیاز زائران قرار دهند.

 

انتهای پیام/الف