ایلام بیدار00:09 - 1399/12/19

طرز تهیه پنیر مونتری جک

این پنیر معمولاً در غذاهای مکزیکی و اسپانیایی به عنوان طعم ملایم استفاده می شود و به خوبی ذوب می شود. از نظر طعم و بافت شبیه پنیر کلبی و چدار است. انواع مونتری جک معروف به خشک جک (نسخه قدیمی) و فلفل جک (فلفل ادویه ای) نیز بسیار محبوب هستند. مونتری جک در سراسر فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت های ایالات متحده موجود است.

به گزارشايلام بيدار،پنیر جک مونتری چیست؟

پنیر Monterey Jackیک پنیر آمریکایی است که از شیر گاو تولید می شود که ممکن است بدون چربی یا کامل باشد. دارای بافت صاف و عطر و طعم بسیار ملایمی است. در غذاهای مکزیکی بسیار محبوب است، به راحتی ذوب می شود و از بسیاری از غذاهای پیش غذا و میان وعده استفاده می شود.

 

پنیر جکرا می توان برای مدت طولانی پیر کرد، که به آن اجازه می دهد خواص پنیری مانند چدار را به خود اختصاص دهد. رنگ آن زردتر و طعم آن بسیار تندتر می شود. پنیر جک که پیر نمی شود غالباً همراه با گیاهان و سایر طعم دهنده هایی که برای افزایش طعم و مزه اضافه می شوند تولید می شود. احتمالاً محبوب ترین جک های با طعم، پنیر Pepper Jack (فلفل جک) است. مونتری جک به نام شهر مونتری، کالیفرنیا نامگذاری شده است.

 

می توانید پنیر جک را به صورت قطعه قطعه یا قالبی خریداری کنید. بسیاری از این پنیرها به سختی پیر شده و فاقد عطر و طعم هستند. در صورت امکان کالای با کیفیت بهتری را در یک فروشگاه پنیر خریداری کنید.

 

این پنیر جزء پنیرهای نیمه سخت است. این پنیر زرد کمرنگ است و طعمی مانند کره و ملایم است.

 

جایگزین پنیر جک مونتری

اگر به جایگزین نیاز دارید می توانید از هر یک از پنیرهای زیر را استفاده کنید. همه آنها از نظر بافت شبیه به هم هستند و طعم ملایمی دارند.

 

پنیر مونستر

 پنیر هاوارتی

 پنیر گودا

 

طرز تهیه پنیر جک مونتری :

 

تهیه ی پنیر مونتری جک,درست کردن پنیر مونتری جک

طرز درست کردن پنیر مونتری جک

 

مواد لازم برای پنیر مونتری جک :

 شیر5 گالن 
 کالچر مزوفیلیک MO30 3 هشتم قاشق چایخوری
 مایه پنیر مایعنصف قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر) 
 نمک پنیر یا نمک دریایی یک و نیم قاشق غذاخوری
 در صورت استفاده از شیر پاستوریزه کلرید کلسیم خوراکینصف قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه پنیر مونتری جک :

ما از 5 گالن شیر محلی استفاده کردیم (می توانید از شیر کامل پاستوریزه از هم استفاده کنید). سپس شیر پاستوریزه را به دمای 32 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از این زمان کالچر مزوفیلیک را اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را تا پایین ترین حد کم کنید و برای چند دقیقه هم بزنید.

 

در قابلمه را بگذارید و به مدت یک ساعت به آن استراحت بدهید. پس از گذشت این زمان کلرید کلسیم و مایه پنیر را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه آن را هم بزنید.

 

در قابلمه را بگذارید و به آن حدود 45-50 دقیقه استراحت بدهید. تا به شکل دلمه شود. اجازه بدهید دلمه ها سفت شوند. و آن ها را با چاقویی ریز کنید و هم بزنید.

 

 

انتهای پیام/الف