سرویس: سیاسی
کد خبر: 9463
|
15:31 - 1393/06/12
نسخه چاپی

شریعتمداری:

جرم فتنه گران مشهود است/سوال مدیر مسئول کیهان از رئیس جمهور

جرم فتنه گران مشهود است/سوال مدیر مسئول کیهان از رئیس جمهور
مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفتگوی اختصاصی با شبکه اطلاع رسانی دانا، نظر خود در مورد بخشی از صحبت‌های رئیس جمهور در نشست خبری اخیرش بیان کرد.

به گزارش ایلام بیدار،حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی دانا در خصوص مواضع دوپهلوی روحانی در خصوص بیانات اخیر رهبری مبنی بر اینکه فتنه خط قرمز نظام است، اظهار داشت: پس از این اظهارات دوپهلوی روحانی، انتقادهایی را به وی وارد کردیم.

وی افزود: آقای روحانی در نشست خبری اعلام کرد که با جدیت تمام فرمایشات رهبری را دنبال می‌کند و فاصله گذاری های وزرا با فتنه گران رعایت می‌شود؛ اما او در قسمتی از سخنانش گفته بود که کسانی که در دادگاه‌ها محکوم به محرومیت از فعالیت اجتماعی شده اند را به کار نمی‌گیرند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یادآور شد: این یک امر بدیهی است و نیازی به توصیه رهبری و تعهد وزرا ندارد و طبق قانون کشور استفاده از محکومین دادگاه‌ها در امور اجرایی کشور خلاف قانون و ممنوع است.

شریعتمداری با اشاره به حقوق‌دان بودن رئیس جمهور تصریح کرد: با توجه به اظهارات روحانی در این نشست خبری می توان گفت که تفاوت های اصلی جرم مشهود و غیر مشهود از چشم آقای رئیس جمهور دور مانده که این تعجب آور است.

وی در توضیح جرم مشهود و غیر مشهود گفت: جرم غیر مشهود جرمی است که وقتی دادگاه برایش تشکیل می‌شود برای این است که مشخص شود فرد متهم است و یا خیر؛ یعنی این دادگاه برای انتساب جرم است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: اما جرم مشهود جرمی است که در منظر و میدان دید بزرگان نظام یا توده مردم صورت بگیرد و این یک جرم مسلم است و نیازی به اثبات جرم در دادگاه ندارد.

شریعتمداری با اشاره به سخنرانی روحانی پس از فتنه تیرماه 78 در دانشگاه تهران اظهار داشت: روحانی در این سخنرانی فتنه گران را آشوب طلب و کسانی که مزدور بیگانه اند می نامد و با تعبیر اراذل و اوباش از آنها نام برده و می خواهد که زودتر این افراد سرکوب شوند؛ چراکه هیچ دولتی نمی تواند این موضوع را تحمل کند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر روحانی معتقد است که فتنه گران جرمشان مشهود و علنی است دیگر چرا اصرار بر این موضوع دارد که این افراد باید در دادگاه محاکمه شوند؛ در حالی این موضوع یک جرم مشهود است.

 

 

انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب