سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 61183
|
09:41 - 1402/07/01
نسخه چاپی

تجربه ای متفاوت از طرز تهیه مربای فلفل تند به روش های متفاوت

تجربه ای متفاوت از طرز تهیه مربای فلفل تند به روش های متفاوت
مربای فلفل تند یکی از مرباهای منحصر به فرد و متفاوت است که این ترشی جالب ترکیبی از مزه های شیرین و تند را در خود دارد و می تواند یک تجربه چشایی جدید را به ارمغان بیاورد.

به گزارش ایلام بیدار، مربای فلفل تند یک چاشنی خوشمزه و همه کاره است که می توان آن را روی انواع غذاها استفاده کرد. با فلفل چیلی، شکر، سرکه و ادویه درست می شود. فلفل ها می توانند هر گونه ای باشند که دوست دارید، اما برخی از انتخاب های محبوب شامل هابانرو، هالاپنو و سرانو هستند. شکر به متعادل کردن حرارت فلفل ها کمک می کند، در حالی که سرکه و ادویه ها عمق طعم را بیشتر می کنند.

 

مربای فلفل تند را می توان به روش های مختلفی درست کرد، اما مراحل اولیه یکسان است. ابتدا باید فلفل ها را آماده کنید. این ممکن است بسته به ترجیح شما شامل کاشت و جداسازی آنها باشد. سپس باید فلفل ها را در سرکه و شکر بپزید تا نرم شوند. پس از پخته شدن فلفل ها، باید آنها را پوره کنید و بقیه مواد را اضافه کنید. سپس مربا باید بپزد تا غلیظ شود.

 

مربای فلفل تند را می توان تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد. همچنین می توان آن را تا شش ماه منجمد کرد.

 

در اینجا دو دستور کامل و جامع برای مربای فلفل تند آورده شده است:

طرز تهیه مربای فلفل هالوپینو تند و شیرین :

نکته هایی برای تهیه مربای فلفل تند

طرزتهیه مربای فلفل تند

 

یکی از مرباهای خاص و پر خاصیت مربای فلفل است که اگر به خوبی تهیه شود و در کنار غذاهای گوشتی استفاده شود مزه بی نظیری را به شما هدیه می دهد پس حتما این مربای خوشمزه را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای پخت مربای فلفل :

 فلفل هالوپینو 200 گرم
 فلفل قرمز شیرین 500 گرم
 سیب 1 عدد بزرگ
 سرکه سفید1/4 پیمانه
 سرکه سیب 1/2 پیمانه
شکر 700 گرم

 

طرز تهیه مربای فلفل هالوپینو :

فلفل هالوپینو را شسته و به خوبی و به یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید.

فلفل قرمز شیرین را نیز شسته و در اندازه های یکسان خرد کنید و کنار بگذارید.

اکنون سیب را به شکل مکعب های کوچک و یک اندازه خرد کنید.

 

ابتدا یک قابلمه مناسب (لعابی یا تفلونی) را انتخاب کنید و فلفل های خرد شده و سیب را درون آن بریزید و سپس سرکه سفید و سرکه سیب را به ترتیب اضافه کنید و در آخر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنیم و روی شعله متوسط قرار بدهید.

 

در این مرحله اجازه بدهید مواد داخل قابلمه به جوش آید وقتی جوشید حرارت شعله را کم کنید و حدود 30 دقیقه منتظر بمانید تا مربا به قوام لازم برسد و هر چند دقیقه یکبار مربا را هم بزنید.

 

زمانی که مربا به قوام دلخواه رسید شعله را خاموش کنید و اجازه می دهیم تا خنک شود و سپس مربا را درون ظروف شیشه ای بریزید و درب آنها را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

 

طرز تهیه مربا فلفل تند :

نحوه استفاده از مربا فلفل تند

طرز پخت مربا فلفل تند

 

مواد لازم برای مربا فلفل تند :

فلفل تند قرمز500 گرم
شکر500 گرم
سرکه سفید 250 میلی لیتر
 آب 250 میلی لیتر
 سرکه سیب2 قاشق غذاخوری
 نمکیک پنس
 چ.ب دارچین 1 عدد
 زنجبیل (پودر یا تازه) 1 قاشق چایخوری
هل (اختیاری)5 عدد

 

طرز تهیه مربا فلفل :

فلفل های تند را بشویید و ساقه و هسته های آن ها را جدا کنید.

فلفل های تند را خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.

شکر، سرکه سفید، آب، سرکه سیب، نمک، دارچین، زنجبیل و هل را به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.

 

حرارت را کم کنید و بگذارید مربا به مدت 1 ساعت بجوشد.

در حین جوشیدن، مربا را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

پس از 1 ساعت، مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب