سرویس: سیاسی
کد خبر: 61168
|
09:02 - 1402/06/31
نسخه چاپی

رئیسی:

هیچ گروه مسلح غیرقانونی در نزدیکی مرز ایران حق داشتن سلاح ندارد

هیچ گروه مسلح غیرقانونی در نزدیکی مرز ایران حق داشتن سلاح ندارد
رئیس‌جمهور، گفت: هیچ گروه مسلحی در نزدیکی مرز ایران حق داشتن سلاح ندارد و اجازه نخواهیم داد هیچ گروه تجزیه‌طلبی در نقاط مرزی یا داخل اقلیم یا هر جای دیگر علیه ایران فتنه کنند.

به گزارش ایلام بیدار، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در آغاز مراسم هفته دفاع مقدس با اشاره به اینکه دفاع مقدس جلوه‌های به‌یادماندنی و درس‌های بسیاری داشت، تصریح کرد: جلوه خداباوری، اخلاص، برای‌خدا عمل‌کردن و برای‌خدا ایستادگی‌کردن از ویژگی‌های دفاع مقدس بود.

وی بیان کرد: حضور بانوان، مادران و همسرانی که فرزندان و دلبندان خود را به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بدرقه می‌کردند، از جلوه‌های دفاع مقدس بود.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه خداباوری را در نیروهایی که روحیه خستگی‌ناپذیر برای دفاع از وطن و دین داشتند و به پیام ولی خود لبیک گفتند مشاهده کردیم، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس جلوه مردم‌باوری بود و نیروهای مسلح از مردم و با مردم و در کنار هستند. همچنین مردم دوست‌دار نیروهای مسلح هستند؛ زیرا در تمامی سختی‌ها نیروهای مسلح در صحنه و در کنار مردم حضور دارند، و سپاه و ارتش در هر کوی و برزنی حاضرند. نیروهای فراجا حافظ امنیت مردم و مرزها هستند.

رئیس‌جمهور با اشاره به روحیه مردم‌داری نیروهای مسلح عنوان کرد: در دفاع مقدس مردم در کنار نیروهای مسلح جبهه‌ها را اداره کردند. مردم پشتیبان اصلی نیروهای مسلح هستند.

وی خودباوری را از جلوه‌های اصلی دفاع مقدس دانست و گفت: بسیاری از تحریم‌ها و تهدیدها نمی‌گذاشت نیروی مسلح مجهز به سلاح پیشرفته و موردنیاز شود؛ ولی با هدایت مقتدای بصیرت آفرین رهبر انقلاب به سلاح‌های پیشرفته مجهز شدند و صنایع دفاعی و نظامی را بازسازی کردند.

رئیس‌جمهور با اشاره به خودکفایی نیروهای مسلح در صنعت دفاعی و نظامی بیان کرد: از یک واردکننده و انکارکننده سلاح‌های دیگران به پیش‌تولید کننده و صادرکننده سلاح تبدیل شده‌ایم. توانایی نیروهای مسلح مورد اقرار منطقه و شاید هم دنیا است و معتقدند توانایی دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی از جهت مهارت و آموزش و تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته بسیار بالا است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بیان‌کردن: خلع سلاح نیروهای تجزیه‌طلب در اطراف مرزهای جمهوری اسلامی ایران، حرکت مثبتی است که دولت عراق آغاز کرده است. هیچ گروه تجزیه‌طلبی در نزدیکی مرزهای ایران اجازه داشتن سلاح و فتنه علیه جمهوری اسلامی نخواهد داشت.

وی تأکید کرد: حصول اطمینان از خلع سلاح گروه‌های غیرقانونی در اطراف مرزهای ما لازم است. عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی برای این رژیم امنیت‌ساز نخواهد بود.

رئیس‌جمهور یکی از جلوه‌های اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را نیروهای مقتدر مسلح، ارتش، بسیج، سپاه و فراجا دانست و تأکید کرد: این از جلوه‌های عزت جمهوری اسلامی است. در عرصه‌های دیگر، جمهور اسلامی با نیروی توانمند مسلح توانسته تلاش کند و به موفقیت دست یابد. همچنان که در جمهوری اسلامی از موشک فتاح و پهپاد مهاجر ۱۰ رونمایی می‌شود در کنار آن ایران به عضویت ائتلاف‌های منطقه‌ای و جهانی درآمده و برای رشد تولید و رشد اقتصادی در کشور تلاش می‌کند. ایران در تمامی عرصه‌ها فعال است و در حوزه علم و فناوری در منطقه و جهان حرف برای گفتن دارد.

وی با اشاره به اینکه به برکت نظام جوانان توانسته‌اند به موفقیت‌های زیادی دست یابند، تأکید کرد: ملت ایران می‌خواهد استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی را به‌عنوان یک مدل از حکمرانی به جهان عرضه می‌کند.

آیت‌الله رئیسی یادآور شد: پروژه و طرح دشمن برای منزوی کردن جمهوری اسلامی و مأیوس کردن مردم شکست‌خورده است. اینها به علت اقتدار و ایستادگی نیروهای مسلح و مردم است.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: می‌توان در دل مردم جای گرفت و از کشور و نظام و مردم دفاع کرد و مقتدرانه در مقابل دشمن ایستادگی کرد و به مردم منطقه آموخت که امروز راه مقاومت و ایستادگی است و آنچه دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند مقاومت است نه تسلیم و تزلزل.

وی با بیان اینکه حضور نیروهای جمهوری اسلامی در خلیج‌فارس و منطقه امنیت‌ساز است خاطرنشان کرد: اما حضور نیروهای بیگانه مردم منطقه را نگران و امنیت را خدشه‌دار می‌کند و این بزرگ‌ترین مشکل منطقه است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اتحاد نیروهای مسلح تصریح کرد: تصور کردند ایران با اعمال تحریم متوقف می‌شود؛ ولی یک نمونه و نماد از آنکه تهدید و تحریم تبدیل به فرصت شد نیروهای مسلح هستند. امروز شعار ما اتحاد سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی و بسیج و فراجا و نیروهای مسلح و مردم است، این امتداد راهبردی جمهوری اسلامی در منطقه و جهان است.

رئیس‌جمهور گفت: تأکید می‌کنیم حفظ حقوق ارامنه یک ضرورت است به‌نحوی‌که امنیت و حقوق ارامنه باید در منطقه و وضعیت مرزها حفظ شود.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه دولت در تمامی عرصه‌ها خود را موظف به مساعدت به نیروهای مسلح می‌داند، متذکر شد: نیروهای مسلح سرمایه‌های بی‌بدیل کشور هستند. سیاست همسایگی همواره مورد تأکید دولت است.

وی از جلوه‌های سیاست همسایگی را همکاری دفاعی امنیتی و نظامی کشورها دانست و عنوان کرد: نیروهای مسلح با تمامی کشورهای منطقه برای اعتمادسازی و اطمینان‌بخشی آماده همکاری بوده و هستند تا با همکاری یکدیگر خلیج‌فارس و منطقه را از حضور بیگانگان بی‌نیاز کنند. امنیت منطقه به دست نیروهای مسلح منطقه حفظ خواهد شد. حضور بیگانگان مشکل‌ساز است. در منطقه شاهد حضور مقتدر نیروهای مسلح هستیم تا از هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک منطقه و تغییر مرزها جلوگیری کنند.

 

منبع: فارس

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب