سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 51077
|
00:05 - 1399/12/26
نسخه چاپی

هر آنچه باید از غذای منجمد بدانید

 هر آنچه باید از غذای منجمد بدانید
نجماد به حفظ ساختار سلولی محصول کمک می کند. اگر مواد غذایی خود را نپخته و به صورت خام منجمد کنید. ارزش غذایی خود را حفظ می کنند.

به گزارشايلام بيدار،

منجمد كردن غذا عمر مفید آن را افزایش می دهد، اگرچه می تواند در كیفیت های ارگانولپتیك آن نیز تأثیر بگذارد.

 

درباره غذای منجمد چه باید بدانید؟

انجماد غذا یکی از روش های حفاظت از غذا است که به شما امکان می دهد سرعت تجزیه را کم کرده و عمر مفید آن را افزایش دهید. هرچند مواظب باشید - انجماد فقط باعث خراب شدن بیشتر می شود، نمی تواند آن را اصلاح کند.

 

درانجماد غذا، به سرعت بلورهای یخ کوچکی تولید می شود که به حفظ ساختار سلولی محصول کمک می کند. از این نظر، غذاهایی که به درستی منجمد شده اند ممکن است گزینه ای باشد که می توانید در فروشگاه هفتگی و آشپزخانه خود بگنجانید. بیایید نگاه عمیق تری داشته باشیم.

 

همه چیز درمورد غذاهای انجماد, قوانینی برای انجماد غذا

نحوه ی انجماد مواد غذایی

 

مضر بودن یخ زدگی چیست؟

هم یخ زدن محصول و هم قرار گرفتن آن در معرض نوسانات دمای ذخیره سازی باعث تشکیل بلورهای بزرگ می شود. این اتفاق می افتد زیرا آب پیوند یافته با پروتئین های این غذاها را استخراج می کند.

 

در اینجا، ما در مورد محتوای آب صحبت می کنیم که بازیابی آن در طی فرآیند یخ زدایی امکان پذیر نیست، زیرا باعث تغییر در بافت غذا و ارزش غذایی آن می شود. به نوبه خود، این مایع از دست رفته می تواند مواد مغذی محلول در آب - مانند برخی ویتامین ها - را با خود بکشاند.

 

در صورت منجمد نگه داشتن غذا، ممکن است آن دچار تغییرات خاصی شود. در بسیاری از موارد، همچنین می تواند بافت خود را تغییر داده و ارزش مغذی آن را تغییر دهد.

 

آیا یخ زدن مواد غذایی باعث تغییر خواص غذایی می شود؟

نه، سبزیجات کاملا منجمد شده از نظر صنعتی خواص غذایی سبزیجات تازه را حفظ می کنند زیرا منجمد کردن پس از تمیز کردن سریعا صورت می گیرد و این سبب حفظ خواص آن ها می شود. 

 

باید بدانید ویتامین ها از طریق گرما از بین می روند، نه از طریق دمای سرد. به نوبه خود، هنگام برش و متعاقباً شستن غذاها، یا جوشاندن آنها در آب، می توانید مواد معدنی را از بین ببرید.

 

ریز مغذی های مواد غذایی دست نخورده باقی می مانند و هنگامی  که آنها را قبل از پختن منجمد می کنید. از دست دادن مواد مغذی ناشی از پخت و پز و فرآوری قبل از انجماد برگشت ناپذیر است.

 

میزان انجماد مواد غذایی, راهنمای انجماد کردن مواد غذایی

نحوه ی انجماد مواد غذایی

 

در این صورت آیا می توانید غذایی را فریز کنید؟

تقریباً می توانید همه چیز را فریز کنید. با این وجود، گاهی اوقات این باعث تغییر بافت، بو و برخی مزه ها می شود، به همین دلیل توصیه نمی کنیم این کار را برای همه موارد انجام دهید. مثلا:

 

*گوشت می تواند بین 3 تا 12 ماه دوام بیاورد، اما بیشتر نه.

* کاهش سرما بین 1 تا 2 ماه طول خواهد کشید.

* ماهی های روغنی حداقل 3 ماه دوام می آورند.

* نان، بین 3 تا 6 ماه.

* سوپ، تقریباً 60 روز.

* کره، حداکثر بین 3 تا 6 ماه.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب