سرویس : استان ایلام
کد خبر: 50415
|
09:54 - 1399/11/12
نسخه چاپی

سرنوشت تلخ کارمند بانک؛

استفاده از سلاح شکاری در ایلام چهار کشته بر جای گذاشت

استفاده از سلاح شکاری در ایلام چهار کشته بر جای گذاشت
صبح امروز کارمند یکی از شعب بانک های ایلام با اسلحه گرم خانواده خود اعم از همسر و فرزندان کوچک و بزرگ را به قتل رساند و سپس با حضور در شعبه بانک به زندگی خود خاتمه داد.

به گزارشايلام بيدار، فرمانده انتظامی شهرستان ایلام گفت: صبح امروز و با استفاده از سلاح شکاری، پدری پس از به قتل رساندن زن و ۲ فرزندش به زندگی خودش نیز با اسلحه شکاری پایان داد.

وی اظهار کرد: ساعاتی پیش و در پی تماس‌های مردمی با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع قتل در یکی از محله های شهر ایلام ، بلافاصله ماموران به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد پدری به علت مشکلات خانوادگی، زن و ۲ فرزند خود را با اسلحه شکاری به قتل رسانده و سپس با همان سلاح به زندگی خود نیز پایان داده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: هم اکنون با حضور ماموران انتظامی این شهرستان، امنیت در محل برقرار و اجساد قاتل و مقتولین جهت سیر مراحل قانونی تحویل پزشکی قانونی شدند.

انتهای پیام/ک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب