سرویس : گروه شهرستانی
کد خبر: 49430
|
08:31 - 1399/09/26
نسخه چاپی

کارشناس مسائل اجتماعی مطرح کرد؛

افزایش آسیب های اجتماعی در میان مردم / خانواده ها نیازمند حمایت مسئولانه هستند

افزایش  آسیب های اجتماعی در میان مردم / خانواده ها نیازمند حمایت مسئولانه هستند
ندیمی کارشناس مسائل اجتماعی گفت: ظهور ویروس کرونا و مشکلات معیشتی مردم باعث به وجود آمدن آسیب های اجتماعی شده است.
حسین ندیمی کارشناس مسائل اجتماعی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: در این شرایط که فشار اقتصادی بر روی خانوار است از لحاظ اجتماعی خانواده ها در فشار هستند و طلاق افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: فشار روانی ناشی از ویروس کرونا و مشکلات معیشتی مردم باعث ظهور برخی پدیده های اجتماعی شده است که در جامعه به شکل طلاق و آسیب های اجتماعی مشاهده می شود.
ندیمی در ادامه گفت: در کنار کنترل ویروس کرونا باید به فکر آسیب های اجتماعی و کاهش زاد و ولد بود وبرای مدیریت آن تدبیری اندیشید.
کارشناس مسائل اجتماعی خاطر نشان کرد: متاسفانه آسیب های اجتماعی و پدیده طلاق در میان جوانان افزایش یافته است که در صورت ادامه داشتن این پدیده نسل بعدی کشور با بحران های مختلفی مانند کاهش نیروی کار مواجه خواهد بود.
وی تصریح کرد: باید همه ابعاد آسیب های ویروس کرونا و مشکلات معیشتی مردم سنجیده شود و درخصوص آن اقداماتی انجام داد که از میزان آسیب ها کاسته شود. 
 
انتهای پیام/ر
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب