سرویس: فرهنگ و هنر
کد خبر: 46203
|
17:48 - 1399/05/06
نسخه چاپی

هالیوود به اکران مجازی تن داد

هالیوود به اکران مجازی تن داد
فیلم های بیشتری از کمپانی برادران وارنر بخاطر بحران کرونا به پخش اینترنتی روی می آوردند.

به گزارشايلام بيدار، «جان استانکی»، مدیر عامل «AT&T»، امروز پنجشنبه به سرمایه گذاران گفت: کمپانی برادران وارنر تولید و پخش فیلم های خود را با توجه به تعطیلی طولانی مدت سالن های سینما به دلیل همه گیری ویروس کرونا برنامه ریزی می کند.

استانکی تأکید کرد که استودیو هنوز به تجربه پرده سینما ایمان دارد اما برخی از این عناوین به ناچار به نمایش در پلتفرم های تیترنتی تغییر می یابند از جمله «HBO Max» که اخیراً از سوی «وارنر مدیا» راه اندازی شده است.

 

 

او در ادامه گفت دسته ای از فیلم ها هستند که در شرایطی قرار دارند که می توان با توجه به بحران کرونا و تعطیلی سالن های سینما آن ها را در پلتفرم های مجازی به نمایش گذاشت اما برخی عناوین با بودجه سنگین هم هستند که همچنان برای اکران آن ها بر پرده سینما تاکید می شود که از آن میان می توان به فیلم «تِنِت» ساخته «کریستوفر نولان» و فیلم رو به اکران «زن شگفت انگیز» اشاره کرد.روز دوشنبه، کمپانی «برادران وارنر» برای سومین بار انتشار «تنت» در تاریخ ۱۲ آگوست را به تعویق انداخت وحتی تاریخ جدید برای اکران آن اعلام نکرد.

 

استانکی در ادامه توضیح داد: برخی فیلم ها تماشایشان بر پرده سینما بسیار لذت بخش تر و بهتر از تماشا در اتاق نشیمن است. ما می خواهیم با شرکای دارای سالن سینما و توزیع کنندگان کار کنیم و در تلاشیم تا از این برحه بسیار دشوار عبور کنیم.کمپانی برادران وارنر همچنین برخی تولیدات آینده خود را به نحوی آماده سازی کرده که برای انتشار به صورت «اس وی اُ دی» (SVOD) (ویدئوی درخواستی) مهیاتر باشند.

 

با پشت سر گذاشتن شیوع بیماری کویید ۱۹ ضمن تشدید و ثبات این معضل بحرانی در کشورهای مختلف، روند بازگشایی سینماها نیز در فراز و نشیب قرار گرفته است. در هر حال نمی‌توان انکار کرد که هالیوود به عنوان بزرگ‌ترین صنعت فیلم‌سازی در جهان ضرر بسیار زیادی متحمل شد البته رسانه‌های مجازی یعنی همان VODها تا حدودی به داد آن رسیدند اما راه برگشت سرمایه‌های هنگفت به کار گرفته شده در این حوزه بزرگ تنها با بازگشایی سینماها امکان دارد.

برای نمونه فیلم «تِنِت» (TENET) ساخته «کریستوفر نولان» با بودجه ۲۰۵ میلیون دلاری ساخته شده که برای به‌دست آوردن سود مورد انتظار حداقل ۷۰۰ میلیون دلار باید بفروشد. فروش این رقم برای این فیلم در «وی اُ دی» «VOD» ممکن نیست علاوه بر اینکه چنین فیلمی به دلیل تکنیک‌های بزرگ سینمایی به کار رفته در آن باید در پرده‌های عریض و طویل سالن‌های پیشرفته نمایش داده شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب