سرویس: سیاسی
کد خبر: 39827
|
08:57 - 1398/09/09
نسخه چاپی

سایت حامی دولت از حرف‌های روحانی شاخ درآورد/ دولت سراغ رصد اموال شهرداری‌ها رفت/ کنایه معنادار مهاجرانی به ترامپ

سایت حامی دولت از حرف‌های روحانی شاخ درآورد/ دولت سراغ رصد اموال شهرداری‌ها رفت/ کنایه معنادار مهاجرانی به ترامپ
یک سایت حامی دولت درباره اظهار بی‌خبری آقای روحانی نسبت به گران شدن بنزین نوشت: نکند در اعتراض‌های بنزین هم شرکت داشتید.

به گزارشايلام بيدار،روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

 
***********
 
کیهان
 
دور از شأن رئیس‌جمهور است که این گونه با مردم شوخی بکند
 
سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر این که از اجرای سهمیه‌بندی و گران کردن قیمت بنزین در روز جمعه خبر نداشته، با واکنش قابل تأمل مطبوعات حامی و منتقد دولت مواجه شد.
 
روحانی روز چهارشنبه گفت اصلاح قیمت بنزین را به وزیر کشور واگذار کردم و گفتم هر وقت در شورای امنیت شرایط را مناسب ‌دیدید، اجرا کنید و من حتی آن روزی که اجرا شد، خبر نداشتم، و مثل شما صبح دیدم قیمت تغییر کرده است(!)
 
روزنامه‌هایی مانند سازندگی، اعتماد، ایران، آفتاب یزد، اطلاعات، دنیای اقتصاد و جمهوری اسلامی که از روزنامه‌های حامی دولت هستند، ترجیح دادند این اظهارنظر ناپسند و غیرقابل پذیرش نزد مردم را کلاً سانسور کنند و هیچ تیتری از آن در صفحه اول نداشته باشند.
 
در عین حال روزنامه آفتاب یزد در تیتری  با انتقاد از ادبیات برخی مدیران دولتی نوشت «حرف بزنید، اما نه این گونه»! اما روزنامه آرمان، گزارشی از واکنش‌های انتقادی به سخنان روحانی منتشر کرد و تیتر زد: «آقای رئیس‌جمهور! واقعاً؟».
 
روزنامه‌های منتقد نیز تیترهایی از این قبیل را برای سخنان روحانی زده‌اند؛
 
- وطن امروز: من هم صبح جمعه فهمیدم بنزین گران شده است!
 
- جام جم: شوخی می‌کنید آقای روحانی؟!
 
- فرهیختگان: صبح جمعه با شما! (رئیس جمهور: من هم مثل مردم، صبح جمعه از سهمیه‌بندی خبردار شدم).
 
- رسالت: بی‌خبری رئیس‌جان!
 
رسالت در این زمینه خطاب به روحانی می‌نویسد: «شما گویا از خیلی چیزها خبر ندارید. رئیس‌جان! ولی واقعاً بی‌خبری یک رئیس‌جمهور از مسئله‌ای به این درجه اهمیت، حسن است یا عیب؟ آیا بهانه به دست دشمن دادن و تلفات انسانی به بار آمده، حاصل این بی‌خبری بوده یا چیز دیگری در میان بوده است؟
 
البته می‌گویند اگر تا سنی به برخی خلق و خوها عادت نکنید در کهن سالی بسیار بعید است بتوانید عادت خود را تغییر دهید اما واقعاً چرا عادت ندارید مسئولیت کرده‌ها و نکرده‌های خود را به عهده بگیرید؟ شما حتی برای تبرئه خود، می‌گویید «دولت» مخالفت کرد یا «دولت» گفت فلان موقع انجام بشود یا نشود؛ نمونه‌های عجیبی دارد اتفاق می‌افتد؛ باز تا قبل از این که سپاه و بسیج و مجلس و قوه قضائیه به زعم شما مقصر بودند، قابل تأمل‌تر بود تا الان که خود را از دولت خارج می‌دانید و به دولت هم عتاب می‌کنید. مگر کسی جز شما نفر اول دولت است؟ گویا احساس غریبگی می‌کنید با دولت. این دولت، دست پخت خودتان است؛ تازه هم به مسند قدرت تکیه نزدید که بخواهیم وقت بیشتری بدهیم؛ تقریباً آفتاب دولتتان لب بام است.
 
روزنامه جام جم نیز در یادداشتی با عنوان «شوخی می‌کنید؟!» نوشت: شاید باور نکنید این جملات از زبان رئیس‌جمهوری کشوری بیان شده که یک هفته درگیر اغتشاش و آشوب ناشی از همان تصمیمی است که ایشان با افتخار می‌گوید از جزئیات آن خبر نداشته است. تصمیمی که فارغ از ابعاد مثبت و منفی اقتصادی، لااقل خسارت‌های قابل توجه مالی و روانی و حیثیتی برای نظام و مردم درپی داشته است.
 
باید پرسید آیا واقعاً مردم چنین استدلالی را از زبان بالاترین مقام اجرایی کشور می‌پذیرند؟ آیا بیان این سخنان مردم را نسبت به دولت دلخور و مأیوس نمی‌کند؟
 
اما روزنامه آرمان معتقد است: متأسفانه معلوم نیست که چرا سخنان رئیس‌جمهور اخیراً خیلی با مردم فاصله پیدا کرده است و باز معلوم نیست نقش مشاوران رئیس جمهور در این میان چیست؟ گاهی مردم می‌مانند که در مقابل برخی سخنان آقای روحانی باید بگریند یا بخندند! اینکه رئیس‌جمهور از تاریخ اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین اظهار بی‌اطلاعی می‌کند، نه شایسته جایگاه وی است و نه برای مردم قابل پذیرش. در شرایط کنونی رئیس‌جمهور باید از سخنرانی‌های کلیشه‌ای گذر کند و به ارتباط مستقیم با اقشار مختلف مردم، نمایندگان، نخبگان و فعالان سیاسی و رسانه‌ای روی آورد. بپذیریم که پل اعتماد مردم به دولت ضربه سنگینی خورده و باید زودتر ترمیم شود.
 
 
روایت محسن هاشمی از کرختی شهرداری و عدم حمایت دولت
 
رئیس شورای شهر تهران برای چندمین بار از عملکرد شهرداری انتقاد کرد.
 
روزنامه شرق در این زمینه نوشت: «شهرداری از روزمرگی و کرختی رنج می‌برد»؛ این  بخشی از صحبت‌های محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران است؛ صحبت‌هایی که هرچند مال امروز و دیروز نیست، اما پس از دستپاچگی شهرداری تهران در اولین بارش برف جدی امسال، بیشتر به چشم می‌آید.
 
هرچند طیف محسن هاشمی رفسنجانی و دوستانش در شورای شهر چندان از مدیریت شهری راضی نیستند و کلا دلیل انتخاب حناچی را سیاسی می‌دانند، اما حالا پیروز حناچی را حداقل می‌توان تنها شهرداری در دوره پنجم شورای شهر دانست که هنوز حرف و حدیث جدی‌ای برای جابه‌جایی او پیش نیامده. این اولین‌بار در این روزها نیست که محسن هاشمی به وضعیت مدیریت شهری در تهران انتقاد می‌کند. چند روز پیش بود که او هرچند با انتقاد از دولت به‌خاطر نگرفتن اتوبوس جدید توسط شهرداری گلایه کرده بود، اما پیش‌تر محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر نیز که از نزدیکان محسن هاشمی محسوب می‌شود، گفته بود: اینها نتوانستند در دو سال گذشته یک عدد اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه کنند.
 
محسن هاشمی هم با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین پیامدهای سهمیه‌بندی بنزین، افزایش تقاضا برای استفاده از خدمات حمل و نقل عمومی در شهر است، ادامه داد: متأسفانه طی دهه اخیر با وجود مصوبات مثبت شورای اقتصاد و هیئت وزیران درباره افزایش حمل و نقل عمومی، اما به‌دلیل گره‌های بوروکراتیک و عدم هماهنگی دستگاه‌های مسئول، مانند وزارتخانه‌های نفت و کشور، بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی و... این مصوبات بر زمین ماند و حتی یک دستگاه اتوبوس هم طی شش سال گذشته از سوی دولت تحویل شرکت واحد نشده است. حالا اما محسن هاشمی از شهرداری تهران با صفت کرخت یاد می‌کند. وی در ارزیابی فصلی شهرداری تهران گفت: حوزه‌های مختلف عملکردی شهرداری تهران، متناسب با اهداف و رویکردهای شورا و برنامه مصوب حرکت نمی‌کنند و نوعی روزمرگی و کرختی در عملکرد اجرائی مدیریت شهری دیده می‌شود. رئیس شورای شهر تهران یکی از تله‌های برنامه‌ریزی استراتژیک را شکاف بین برنامه و عملکرد یا برنامه‌ریزان و مجریان دانست و تصریح کرد: سیاست‌گذار بر اساس دیدگاه‌های خود برنامه استراتژیک را تدوین می‌کند، اما مجری در مقام عملکرد و اجرای برنامه، به‌دنبال ادامه نگاه و دیدگاه خود می‌رود و عملا شکاف بین برنامه و اجرا عمیق و عمیق‌تر می‌شود.
 
وی ادامه داد: در این وضعیت، نداشتن برنامه بهتر از نوشتن آن است، چراکه اگر رسما بدانیم برنامه‌ای نداریم، بهتر می‌توانیم به صورت روزمره شهر را مدیریت کنیم تا اینکه تصور کنیم برنامه داریم؛ اما مجری برنامه، کار خود را بکند.
 
وی افزود: تقریبا 90 درصد اتوبوس‌های تهران فرسوده و از رده خارج شده‌اند. بدون اینکه از دولت اتوبوسی دریافت شود و نتیجه این همه پیگیری و جلسه این شده که معاونت حمل و نقل و ترافیک اتوبوس‌های فرسوده را بازسازی کند!
 
وی اظهار کرد: مسئله تأمین واگن برای مترو که متأسفانه دربیش از دو سالی که مدیریت جدید در این حوزه فعالیت می‌کند، ما نتوانسته‌ایم سفارش برای ساخت واگن بدهیم و عملا خط‌های جدید متروی تهران با قطارهای سایر خطوط قبلی فعالیت می‌کنند. شورای اقتصاد برای خرید واگن اعتبار تصویب کرده، مناقصه برگزار شده و قرارداد منعقد شده، ارز تخصیص پیدا کرده، اما شهرداری به جای دنبال کردن این مسیر که مصوب و مورد تأیید است، به‌دنبال یک قرارداد دیگر می‌رود که نه مناقصه دارد، نه دولت آن را تأیید کرده و نه ارزی برای آن تخصیص یافته و هر بار که ما موضوع واگن مترو را دنبال می‌کنیم، این شکاف پیش می‌آید.
 
 
سایت حامی دولت از حرف‌های روحانی شاخ درآورد
 
یک سایت حامی دولت درباره اظهار بی‌خبری آقای روحانی نسبت به گران شدن بنزین نوشت: نکند در اعتراض‌های بنزین هم شرکت داشتید.
 
عصر ایران می‌نویسد: رئیس‌جمهور گفته است: «من هم مثل همه مردم ایران مطلع شدم که صبح جمعه قیمت بنزین تغییر کرده است چرا که من هم این طرح را به شورای امنیت واگذار کرده بودم و به آنها گفته بودم که زمانش را به من نگویید چرا که این مصوبه در جلسه سران قوا مصوب شده است.»
 
در ابتدا وقتی تیتر سخنان رئیس‌جمهور را دیدم، گفتم شاید روحانی شوخی کرده است. اما وقتی خبر را خواندم، متوجه شدم نه، آقای روحانی خیلی هم جدی گفته است. دیگر شنیدن حرف‌هایی که روی سرمان شاخ سبز می‌کند، عجیب نیست. نگارنده خودش را برای شنیدن این خبر که رئیس‌جمهور گفته من در اعتراضات بنزین هم شرکت و به گرانی اعتراض کردم، آماده کرده است.
 
باور کنید انتظار دارم مثلا سخنگوی دولت بگوید وقتی رئیس‌جمهور خبر گرانی و سهمیه‌بندی بنزین در روز جمعه را خوانده، تعجب هم کرده و به کسانی که اطرافش بودند گفته که «اِ اِ اِ اِ بنزین هم گران شد؟»
واقعا اینقدر مسئله بنزین پیش پا افتاده بود که رئیس‌جمهور دوست نداشته در جریان آن قرار بگیرد؟ یا اینکه دوست نداشته قیمت بنزین افزایش پیدا کند اما به جبر روزگار زیر بار این تصمیم رفته و حالا حتی حاضر نیست بداند کی قرار است تصمیم گرانی بنزین اجرایی شود.
 
این سوال‌ها را چه کسی باید جواب دهد؟ هنوز هزار سوال در مورد بنزین باقی مانده که به لطف رئیس‌جمهور سوالی دیگر ذهن ما را درگیر کرده است. مگر می‌شود دولت تصمیم به چنین کار بزرگی گرفته باشد اما رئیس ‌دولت نخواهد بداند کی این تصمیم اجرایی می‌شود؟
 
در جریان سفر به آذربایجان شرقی، رئیس‌جمهور بارها از دو کلمه «تدبیر و امید» برای دولتش استفاده کرد. کسانی که به رئیس‌جمهور رأی دادند، هم به تدبیر او امید داشتند، هم امید داشتند اما حالا هم از تدبیر دلسرد شده‌اند و هم امیدشان قربانی شده و حسابی ناامید شده‌اند.
 
کاش رئیس‌جمهور در خلوت خود «تدبیر و امید» را با خود مرور می‌کرد و می‌دید آیا واقعا این روزها نام تدبیر و امید برازنده دولت دوازدهم است یا نه؟
 
ایران
 
استاندارد دوگانه علیه دولت‌ها
 
خبر اول اینکه،  سایت عصر ایران در مطلبی به استاندارد دوگانه برخی جریان‌های سیاسی کشور در مواجهه با دولت‌ها اشاره کرده که زمانی حمایت از رئیس جمهوری را واجب و زمانی، انتقاد از دولت را ضروری می‌دانند. در بخشی از این مطلب آمده: تقریباً یک ماه بعد از انتخابات سال 88، آیت‌الله مصباح یزدی از حامیان سرسخت محمود احمدی‌نژاد در مورد جایگاه رئیس جمهوری گفت: «وقتی رئیس جمهوری از جانب رهبری نصب و تأیید می‌شود به عامل او تبدیل شده و از این پرتو نور بر او نیز تابیده می‌شود. وقتی ریاست جمهوری حکم ولی فقیه را دریافت کرد، اطاعت از او نیز چون اطاعت از خداست.» در ادامه این مطلب آمده است: حالا حدود 10 سال بعد منبری معروف تهران یعنی علیرضا پناهیان که از طرفداران سرسخت آیت‌الله مصباح یزدی است، در مورد دولت و رئیس آن می‌گوید: «با حمایت از کُلیت نظام می‌توانند از دولت انتقاد کنند و این همان کاری است که مردم تهران در تجمع «امنیت و اقتدار» در روز دوشنبه چهارم آذر انجام دادند.» نویسنده پرسیده است: بالاخره ما کدام یک از این حرف‌ها را باور کنیم؟ اطاعت از رئیس جمهوری اطاعت از خداست یا فقط اینکه در نظام جمهوری اسلامی می‌شود از دولت انتقاد کرد؟ این همه تناقض از کجا می‌آید؟ فلسفه دولت تغییر کرده است یا چون رئیس جمهوری، رئیس جمهوری محبوب شما نیست انتقاد از دولت آزاد است و اگر در انتخابات آینده یکی از دوستان شما به رأس قدرت رسید، باز هم دولت در حصار تقدس‌گرایی قرار می‌گیرد؟
 
 
 قطع اینترنت با تصویب مجلس
 
خـبـر دیگر اینکــه، امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات، در حساب توئیتری خود از تهیه لایحه‌ای خبر داده که در صورت تصویب، قطع اینترنت فقط با مصوبه مجلس امکانپذیر می‌شود. به گزارش «ایران»، ناظمی نوشته است: «بازگشتیم، اما برای جلوگیری از عادی‌سازی قطع اینترنت، در حال تهیه لایحه‌ای هستیم تا از این پس قطع اینترنت و هر اپ با بیش از ۱۰ میلیون کاربر ایرانی تنها با تصویب مجلس امکان‌پذیر باشد! از نمایندگان می‌خواهم از آن پشتیبانی کنند. اینترنت مثل آب، مثل هوا، قابل قطع‌کردن نیست!»
 
 
‌ایلهان عمر: جاسوس ایران نیستم
 
دســت آخــر اینکــه، «ایلهان عمر»، نماینده مسلمان کنگره امریکا اتهامات مطرح شده در برخی رسانه‌های سعودی درباره جاسوسی او برای ایران را رد کرده است. به گزارش عصرایران، دفتر این نماینده 38 ساله کنگره امریکا در پاسخ به روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست»، اتهامات مطرح شده از سوی یک شاهد دادگاهی در ایالت فلوریدا مبنی بر ارسال اطلاعات حساس از سوی او به ایران با واسطه قطر را رد کرده است. سخنگوی دفتر این نماینده مسلمان کنگره امریکا داستان ساخته و پرداخته رسانه‌های سعودی علیه ایلهان عمر را غم‌انگیر توصیف کرده.‌
 
 
خراسان
 
دولت سراغ رصد اموال شهرداری‌ها رفت
 
بر اساس ابلاغیه یک نهاد مسئول به تعدادی از شهرداران، از آن ها خواسته شده با توجه به این که علاوه بر دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی نیز موظف به گردآوری و ثبت اموال غیرمنقول خود در سامانه در نظر گرفته شده برای این موضوع هستند، بنابراین مخاطبان باید در اسرع وقت کلیه این اموال را ثبت و تاییدیه آن را از نهاد مربوط در دولت دریافت کنند. در غیر این صورت مسئولیت هرگونه تکمیل نشدن، بر عهده بالاترین مقام آن نهاد خواهد بود.
 
تلاش جدید برای لغو مجوز کابینه اصلاحات درباره پردیسان
در حالی که دولت اصلاحات، در آبان سال 1380 مصوب کرد که سازمان حفاظت محیط زیست مجاز است راجع به فروش 12 هکتار از اراضی غرب تهران واقع در ضلع شمال شرقی پارک مهم پردیسان، اقدام کند این موضوع در مقام اجرا با فراز و نشیب های فراوانی همراه شده و با گذشت 18 سال و پس از پیگیری های یکی از اعضای کابینه، موضوع لغو فروش این 120 هزار متر مربع، در دستور هیئت دولت قرار گرفته است.
 
 
آرمان
 
پلاسکو باید «پروانه ساخت» بگیرد
زهرا نژادبهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران: نمی‌خواهیم پلاسکویی دیگر که ناایمن بود در شهر ساخته شود. شهر تهران دارای ضوابطی مشخص برای ساخت و ساز است و همه ساختمان‌ها از جمله پلاسکو باید به آن احترام بگذارند.
 
درخواست طلاق به‌خاطر چاقی!
یک زن عراقی با تقدیم دادخواستی خواستار جدایی از همسرش به دلیل چاقی مفرط او شد. رسانه‌های عراقی با چاپ تصویری از حکم دادگاه تجدید نظر در ابطال رأی دادگاه بدوی خبر دادند: این زن که از اهالی بغداد است موفق شد موافقت دادگاه را برای جدایی از همسرش به دلیل چاقی جلب کند، زیرا به اعتقاد او چاقی مفرط مرد زندگی را برای او بسیار سخت و دشوار کرده است. اما این حکم توسط دادگاه تجدید نظر نقض و پرونده دوباره به دادگاه موازی ارجاع داده شد.
 
دستگیری ۷ لیدر اغتشاشات در اصفهان
فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری ۷ نفر دیگر از لیدرها و عاملان اصلی اغتشاشات آبان ماه طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی و پلیسی توسط مأموران این فرماندهی خبر داد. سردار مهدی معصوم بیگی اظهار داشت: طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی و پلیسی ۷ نفر دیگر از این افراد در مخفیگاه‌های خود شناسایی و دستگیر شدند. وی تخریب و آتش زدن تعدادی بانک، ناوگان حمل و نقل شهری و پمپ بنزین، تخریب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و المان‌های شهری، مسدود کردن تعدادی از خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و تحریک مردم به تجمعات غیرقانونی و اقدامات هنجارشکنانه را از جمله اتهامات متهمان دستگیر شده عنوان کرد.
 
چرا باید ۴ میلیون کارمند داشته باشیم؟
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ازدیاد قوانین در کشور، گفت: باید قوانین مزاحم را حذف کنیم. عبدالرضا مصری نتیجه تعدد مراکز تصمیم‌گیری را فربه شدن دولت دانست و افزود: در برخی کشورها تعداد مجموع کارمندان آن‌ها به ۱۰ هزار نفر هم نمی‌رسد، اما ما چهار میلیون کارمند داریم و مجبوریم عمده بودجه کشور را صرف حقوق و دستمزد این افراد کنیم.
 
کنایه معنادار مهاجرانی به ترامپ
عطاءا...مهاجرانی در واکنش به سفر غیرمنتظره رئیس‌جمهور آمریکا به افغانستان، ترامپ را با تبهکار مشهور آمریکایی مقایسه کرد! وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «‌داستان غریبی است! رئیس‌جمهور آمریکا شبانه با چراغ‌های خاموش هواپیما، با بی‌خبری خبرنگاران همراه، با ضبط موبایل‌های خبرنگاران حاضر در پایگاه نظامی بگرام، بدون اطلاع دولت افغانستان وارد افغانستان می‌شود. انگار سفر پدر خوانده یا الکاپون! بعد هم می‌گوید: با طالبان به توافق می‌رسیم!»
 
جزئیات ساقط کردن پهپاد خارجی در عسلویه
معاون عملیات ارتش در رابطه با ساقط کردن یک فروند پهپاد خارجی توسط نیروی پدافند هوایی ارتش در جنوب کشور (عسلویه) اظهار داشت: یک اقدام و تحرکی در بخش جنوبی کشور داشتیم و شاهد بودیم که با هوشیاری سامانه‌های پدافندی ایران رصد و پاسخ مناسب داده شد. امیر دریادار سیدمحمود موسوی افزود: بقایایی که به دست کارشناسان رسیده در حال ارزیابی و بررسی است و برای اینکه ریشه‌یابی کنند که از چه سمتی وارد کشور شده و متعلق به چه کشوری و احیانا چه گروهی بوده است، در دست بررسی است و اطلاعات آن در اختیار سیاستمداران جمهوری اسلامی قطعا قرار خواهد گرفت و تدابیر و تصمیمات لازم لحاظ خواهد شد و به مراجع بین‌المللی هم قطعا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
ایرانی‌ها روزی چند ساعت کار می‌کنند؟
هرسال حدود ٢٠دقیقه از ساعت کاری شاغلان ایرانی کم شده و از ٤٤ساعت و ١٨دقیقه در سال٩٢ به ٤٣ساعت در سال٩٧ رسید؛ البته این موضوع دلیل کم‌کاری ایرانی‌ها نیست و متوسط ساعت کار در سایر کشورهای جهان بین ٤٠ تا ٤٤ساعت است. طولانی‌ترین میانگین ساعت کار معمول در هفته در کشور به ترتیب مربوط به بخش خدمات با ۴۵ساعت و ۱۲دقیقه، بخش صنعت با ۴۲ساعت و ۳۰دقیقه و بخش کشاورزی با ۳۷ساعت و ۱۲دقیقه است.
 
زمین خواری ۵۰ میلیارد تومانی در شهریار
فرمانده انتظامی غرب استان تهران از رفع تصرف ۵۰ هزار متر از اراضی ملی به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال در شهرستان شهریار خبر داد. سردار محسن خانچرلی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر تصرف اراضی ملی در یکی از مناطق شهرستان شهریار، بررسی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت. وی افزود: در جریان رسیدگی به این پرونده، ماموران با انجام تحقیقات پلیسی، یک متهم را که با محصور کردن ۵۰ هزار متر از زمین‌های ملی شهرستان شهریار را در تصرف خود در آورده بود، شناسایی و دستگیر کردند. این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی مراجع قضائی و حضور عوامل یگان حفاظت از منابع طبیعی، حصار ایجاد شده در اطراف زمین تخریب شد.
 
ارزان‌ترین منطقه تهران کجاست؟
آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد در ارزان‌ترین منطقه تهران، هر متر مربع واحد مسکونی به طور متوسط به قیمتی برابر با شش میلیون تومان معامله می‌شود. آخرین آمارهای ارائه شده از سوی بانک مرکزی نشان می‌دهد متوسط قیمت معامله مسکن در تهران به ۱۲ میلیون و ۴۶۳ هزار تومان رسیده است. بر این اساس ارزان‌ترین منطقه تهران در حال حاضر منطقه ۱۸ شهرداری است که قیمت خرید و فروش ملک در این منطقه به طور متوسط به اندکی بیش از ۶ میلیون تومان رسیده است.
 
اعتراض به تحریم‌های پزشکی
سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی مذاکرات به‌عمل آمده در جلسات قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی، طی نامه‌ای اهداف ظالمانه و غیرانسانی تحریم‌های مذکور را برای مدیرکل سازمان جهانی بهداشت تشریح کرد. بنا بر اعلام «وبدا»، در این نامه به محدودیت‌های شدید اعمال شده و اقدامات تهدیدی یکجانبه آمریکا در مسیر تهیه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی برای تمام مردم ایران، به‌رغم ادعای آمریکا، اشاره شده است.
 
مداح مشهور در بیمارستان
سیدقاسم موسوی که صدای او در دعا و مناجات‌خوانی در ذهن ایرانیان است، این روزها در بیمارستان بستری است و براساس گفته‌های همسر وی، این روزها نیازمند توجه مسئولان و پزشکان است. وی به علت عفونت شدید در حنجره، به سختی سخن می‌گوید. رهبری مقدم همسر موسوی قهار با اشاره به آخرین وضعیت وی اظهارداشت: روز ششم آذرماه به دلیل عفونت شدید حنجره همسرم، به پزشک و به بیمارستان امیراعلم تهران مراجعه کردیم و پس از بررسی‌های اولیه، او را بستری کردند. وی افزود: بعد از گذشت ۴ روز، هنوز پزشکان نتیجه قطعی از معاینات خود اعلام نکرده‌اند و منتظر پاسخ آنان هستیم تا مشخص شود، آیا نیازمند عمل مجدد است یا خیر؟
 
اختلال در فیسبوک و اینستاگرام
اینستاگرام که متعلق به فیسبوک است با اختلال‌های گسترده و عدم دسترسی کاربران در سطح جهانی به این شبکه اجتماعی روبه‌رو شده است. این موضوع نه تنها برای کاربران اینستاگرام، بلکه برای کاربران فیسبوک و سایر زیرمجموعه‌های آن نیز رخ داده است. هزاران نفر از کاربران اینستاگرام گزارش کردند در استفاده از محصولات پیام رسان فیسبوک با مشکل روبه‌رو هستند. اینستاگرام که متعلق به فیسبوک است، در توئیتر نوشت: ما می‌دانیم که برخی از افراد در دسترسی به خانواده برنامه‌های فیسبوک، از جمله اینستاگرام، مشکل دارند. ما در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر کارها را به حالت عادی برگردانیم.
 
دستگیری ۹ عامل ارتباط با شبکه‌های معاند
فرمانده انتظامی فارس از دستگیری ۹ نفر از عاملان اصلی ارتباط با شبکه‌های معاند و بیگانه در اغتشاشات آبان ماه امسال در شیراز خبر داد. سردار رهام بخش حبیبی اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی با کار اطلاعاتی و تحقیقات گسترده طی روزهای اخیر، ۹ نفر از عاملان اصلی ارتباط با شبکه‌های معاند و بیگانه که ناآرامی‌ها و اغتشاشات را هدایت می‌کردند، شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی آنان را طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند. وی با بیان اینکه افراد دستگیر شده در تحقیقات تکمیلی پلیس به ارتباط با شبکه‌های معاند و بیگانه اعتراف کردند، افزود: متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
دانا
 
انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب