سرویس: استان ایلام
کد خبر: 32392
|
09:10 - 1397/03/12
نسخه چاپی

هشدار دامپزشکی استان ایلام:

فصل گرما عامل بيماری تب "کریمه کنگو"/ مردم از مراکز مجاز گوشت خریداری کنند

فصل گرما عامل بيماری تب "کریمه کنگو"/ مردم از مراکز مجاز گوشت خریداری کنند
مردم باید لاشه دام کشتار شده را 24 ساعت در سردخانه و یخچال جهت غیرفعال شدن عامل بیماری نگهداری کنند.

به گزارشايلام بيدار، "وهاب پیرانی"، مدیر کل دامپزشکی استان ایلام اظهار داشت: با توجه به آغاز فصل گرما و فعالیت کنه‌های ناقل عامل بیماری تب خونریزی دهنده یا کریمه کنگو از همشهریان عزیز تقاضا می شود از تماس مستقیم با لاشه دام‌های کشتاری خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: مردم باید لاشه دام کشتار شده را 24 ساعت در سردخانه و یخچال جهت غیرفعال شدن عامل بیماری نگهداری  کنند.

وی ادامه داد: همچنین به دامداران و عشایر توصیه می‌شود جایگاه نگهداری دام‌ها را سمپاشی و ضد عفونی کنند. همچنین به همشهریان عزیز توصیه می‌شود گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کرده و از خرید گوشت و فرآوره‌های گوشتی که در معابر و خارج از کشتارگاه تولید می‌شوند خودداری کنند.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد