سرویس: استان ایلام
کد خبر: 21391
|
08:21 - 1397/04/12
نسخه چاپی

ایلام بیدار گزارش می دهد؛

بازخوانی حمله ناوگان آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران/ لکه ای ننگ بر تارک جنایات امریکا

بازخوانی حمله ناوگان آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران/ لکه ای ننگ بر تارک جنایات امریکا
حمله ناوگان آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران و اهدا مدال شجاعت به فرمانده ناو جنگی بدترین نوع ناقض حقوق بشر به شمار می رود.

گروه بین الملل ایلام بیدار::امروز 12 تیرماه است روزی که پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایی ایران‌ایر با شناسه «IR655» از تهران به مقصد دبی پس از توقف بین راهی در بندرعباس به سمت دبی در حرکت بود که با شلیک موشک هدایت شونده از ناو یواس اس وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده امریکا بر فراز خلیج فارس سرنگون شد.

براساس این گزارش، تمامی ۲۹۰ سرنشین آن که شامل ۴۶ مسافر غیر ایرانی و ۶۶ کودک بودند، جان باختند در واقع این جنایت از نظر میزان تلفات انسانی، هشتمین جنایت مرگبار هوایی تاریخ به شمار می رود، این حرکت تا آنجا پیش رفت که حتی ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود مدال شجاعت گرفت.

امریکا در همه سال ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی درصدد این بوده و هست تا به نظام بیشترین ضربه ها حتی تا براندازی بزند اما وقتی دید نمی تواند کاری را از پیش ببرد دست به کارهای سخت افزای از جمله حمله های متفاوت چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم دست زد.

یکی از موضوعاتی که باید به ان توجه داشت زمان این حادثه غمناک است به طوری که در زمان جنگ تحمیلی صورت گرفته و این نشان می دهد که بعد از روزهای اخر جنگ که دشمن بعثی با حمایت های بی دریغ کشورهای غربی در حال تجربه شکست مفتضحانه ای بود از طرف دیگر امریکا در مرزهای جنوب آبی کشور اقدام به حمله علیه یک هواپیمای مسافربری می کند.

موضوعی که نشان از برنامه ریزی و دست آشکار آنان در مدیریت جنگ هشت ساله را نیز نشان می داد و داغ 290 سرنشین این هواپیما را بر دل بازماندگان آنان گذاشت؛ اگر چه بهانه های متفاوتی برای این حادثه از سوی امریکا مطرح شد اما همانطور که گفته شد این تنها فقط بهانه ای برا فرار از اقدام زشت و غیرانسانی امریکا حکایت دارد.

با توجه به مجهز بودن کشتی جنگی وینسنس به پیشرفته ترین سیستم های راداری و رایانه ای و همچنین مشخص بودن نوع هواپیمای در حال پرواز، مسلم شد که احتمال اشتباه وجود نداشته و این اقدام، کاملاً خصمانه بوده است. با این حال مقام های آمریکایی پس از چندی، در توهینی آشکار به ملت ایران، مدال شجاعت بر گردن ناخدای این ناو انداختند و بدین سان حمایت رسمی خود را از این جنایت اعلام نمودند. به هر تقدیر، این جنایت نیز در کنار جنایات بی شمار دولت آمریکا، در پرونده سیاه استکبار جهانی ثبت شد و لکه ننگ دیگری بر تارک آن جنایت پیشگان نقش بست.

حنای امریکا در خصوص حقوق بشر رنگ باخته است

امریکا در حالی خود را پرچمدار حقوق بشر قلمداد می کند که در تمامی موارد خود ناقض آن است و مشکل اصلی در دنیا تنها به خود این کشور و حامیانش از جمله اسرائیل برمی گردد؛ حتی بر اساس گزارش جديد سازمان عفو بين الملل، آمريکا در ميان 5 کشور ناقض حقوق بشر است چه برسد به قبل که امریکا با انهدام این هواپیمای مسافربری و نه جنگی چهره واقعی خود را در دنیا به نمایش گذاشت.

این شرایط از آن زمان تاکنون از سوی آمريکا ادامه داشته و کشوري که مدعي پيشبرد اهداف سازمان ملل متحد و رعايت حقوق انساني است، هنوز به مهم‌ترين کنوانسيون‌هاي مرتبط با حقوق بشر نپيوسته و به بهانه‌هاي متعدد از الحاق به معاهدات حقوق بشري خودداري کرده است. 

آمريکا در برهه کنونی نیز تاکنون به عضويت کنوانسيون حقوق کودک، کنوانسيون حقوق اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، پروتکل اختياري کنوانسيون منع شکنجه، کنوانسيون بين‌المللي حمايت از افراد در برابر ناپديد شدن اجباري، کنوانسيون رم در خصوص اساسنامه ديوان کيفر بين‌المللي، کنوانسيون رفع تبعيض عليه زنان و کنوانسيون حقوق بشر بين‌المللي درنيامده است.

در گزارش مانفرد نواک Manfred Nowak گزارشگر ويژه سازمان ملل در زمينه شکنجه ، مساله ي نقض حقوق بشر از سوي دولت آمريکا، " روندي نظام مند " توصيف شده است . نواک در گزارش خود ، از نقض گسترده حقوق بشر در آمريکا ازجمله شکنجه زندانيان، خشونت پليس، تبعيض نژادي و تضييع حقوق اقليتها به ويژه مسلمانان، ابراز نگراني کرده است.
بر اساس آمار زندانيان ثبت شده، در آمريکا 2 ميليون و 200 هزار نفر در زندان به سر مي برند و 750 هزار نفر زندانبان براي نگهباني از آنان در اين کشور وجود دارد؛ در سال 2010 ميلادي دادگاه هاي ايالات متحده آمريکا 110 حکم اعدام صادر کرده اند؛ در آمريکا به دليل وجود زندانهاي مخفي و ثبت نشده، اين شک وجود دارد که آمار دولتي بسيار کمتر از تعداد واقعي اعدام ها باشد.

حتی این حقوق بشر به بعد از برجام نیز سرایت کرده است و در پسابرجام شاهد غارت های دوهزار میلیارد دلاری از پول های بوکه شده ایران از سوی امریکا هستیم و این نشان می دهد که حقوق بشر امریکایی دیگر حنای خود را از دست داده است.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب